Палас "полудио" - тражи 75 милиона фунти за Заху!

Енглески премијерлигаш Тотенхем одустао је од довођења Вилфрида Захе из Кристал Паласа због апсурдне цифре коју тај клуб тражи.

Фудбал 06.08.2018 | 17:00
Палас "полудио" - тражи 75 милиона фунти за Заху!
Менаџер "певаца" Маурисио Поћетино био је заинтересован за крилног нападача, али је брзо одустао када је Палса од његовог клуба затражио 75 милиона фунти.

Заха није задовољан у Кристал Паласу, иако је прошлог лета потписао уговор вредан 100.000 фунти недељно. Понуђен му је нови, 25.000 фунти недељно вреднији уговор, али га је репрезентативац Обале Слоноваче одбио.

Менаџер Паласа Рој Хоџсон инсистира да је Заха виталан део његове екипе и жели да га задржи по сваку цену, па је зато цена за брзог крилног нападача чак 75 милиона фунти, пренео је британски "Миррор".

Бивши фудбалер Манчестер јунајтеда није на мети само Тотенхема, а ту мало већу цифру би могао да издвоји Челси, уколико буде приморан да прода Вилијана, кога тражи доста европских великана.

Захин циљ је да се нађе у тиму који игра Лигу шампиона, а Челси би био права прилика за тако нешто, уколико је Тотенхем већ одустао. Ту шансу неће моћи да оствари у Кристал Паласу, јер је та екипа ближа испадању из Премијер лиге него играну у најелитнијем клупском такмичењу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар