Palas "poludio" - traži 75 miliona funti za Zahu!

Engleski premijerligaš Totenhem odustao je od dovođenja Vilfrida Zahe iz Kristal Palasa zbog apsurdne cifre koju taj klub traži.

Fudbal 06.08.2018 | 17:00
Palas "poludio" - traži 75 miliona funti za Zahu!
Menadžer "pevaca" Maurisio Poćetino bio je zainteresovan za krilnog napadača, ali je brzo odustao kada je Palsa od njegovog kluba zatražio 75 miliona funti.

Zaha nije zadovoljan u Kristal Palasu, iako je prošlog leta potpisao ugovor vredan 100.000 funti nedeljno. Ponuđen mu je novi, 25.000 funti nedeljno vredniji ugovor, ali ga je reprezentativac Obale Slonovače odbio.

Menadžer Palasa Roj Hodžson insistira da je Zaha vitalan deo njegove ekipe i želi da ga zadrži po svaku cenu, pa je zato cena za brzog krilnog napadača čak 75 miliona funti, preneo je britanski "Mirror".

Bivši fudbaler Mančester junajteda nije na meti samo Totenhema, a tu malo veću cifru bi mogao da izdvoji Čelsi, ukoliko bude primoran da proda Vilijana, koga traži dosta evropskih velikana.

Zahin cilj je da se nađe u timu koji igra Ligu šampiona, a Čelsi bi bio prava prilika za tako nešto, ukoliko je Totenhem već odustao. Tu šansu neće moći da ostvari u Kristal Palasu, jer je ta ekipa bliža ispadanju iz Premijer lige nego igranu u najelitnijem klupskom takmičenju.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar