Коначно! Сага је завршена...!

Готово је, Севиља је добила толико жељено појачање. . .

Фудбал 06.08.2018 | 13:00
Коначно! Сага је завршена...!
Крај, готово, завршено! Сага је коначно добила свој расплет. После пуних годину дана јурњаве Севиља је добила појачање које је толико дуго чекала. Алеиш Видал се враћа после три године проведене у Барселони, где се није најбоље снашао и право је чудо што трансфер није завршен и раније...

Дуго су се клубови размимоилазили у мишљењу колико би обештећење требало да припадне Барселони, али су коначно нашли компромисно решење. Севиља ће уплатити 8.500.000 евра, плус још 2.000.000 евра кроз реалне бонусе. Уговор је потписан на четири сезоне. 

Севиља је тако решила питање универзалца на десном боку, с обзиром да Видал може да игра све, од десног бека, до десног крила. Истина, у Барселони је највише био коришћен као десно крило, а и када је одрађивао обавезе у одбрани, био је врло офанзиван. 

Сада није јасно да ли ће Севиља ићи и по потпис Јага Фалкеа из Торина, за чију слободу су Гранате тражиле око 18.000.000 евра, с обзиром да је Фалке такође десно крило. Мада, зна да одговори изазовима и иза нападача (понекад) и лево (баш ретко). Али, то остављамо на управи Севиље да реши. 

Видал се вратио кући. У клуб где је експлодирао и привукао Барселонину пажњу. Да није било повреде која га је одвојила од терена, после које није био исти, можда се не би ни враћао у Андалузију. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар