Konačno! Saga je završena...!

Gotovo je, Sevilja je dobila toliko željeno pojačanje. . .

Fudbal 06.08.2018 | 13:00
Konačno! Saga je završena...!
Kraj, gotovo, završeno! Saga je konačno dobila svoj rasplet. Posle punih godinu dana jurnjave Sevilja je dobila pojačanje koje je toliko dugo čekala. Aleiš Vidal se vraća posle tri godine provedene u Barseloni, gde se nije najbolje snašao i pravo je čudo što transfer nije završen i ranije...

Dugo su se klubovi razmimoilazili u mišljenju koliko bi obeštećenje trebalo da pripadne Barseloni, ali su konačno našli kompromisno rešenje. Sevilja će uplatiti 8.500.000 evra, plus još 2.000.000 evra kroz realne bonuse. Ugovor je potpisan na četiri sezone. 

Sevilja je tako rešila pitanje univerzalca na desnom boku, s obzirom da Vidal može da igra sve, od desnog beka, do desnog krila. Istina, u Barseloni je najviše bio korišćen kao desno krilo, a i kada je odrađivao obaveze u odbrani, bio je vrlo ofanzivan. 

Sada nije jasno da li će Sevilja ići i po potpis Jaga Falkea iz Torina, za čiju slobodu su Granate tražile oko 18.000.000 evra, s obzirom da je Falke takođe desno krilo. Mada, zna da odgovori izazovima i iza napadača (ponekad) i levo (baš retko). Ali, to ostavljamo na upravi Sevilje da reši. 

Vidal se vratio kući. U klub gde je eksplodirao i privukao Barseloninu pažnju. Da nije bilo povrede koja ga je odvojila od terena, posle koje nije bio isti, možda se ne bi ni vraćao u Andaluziju. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar