Борнмут се испрсио за колумбијског питбула!

Нови клупски рекорд. . .  Лекарски прегледи сутра или у понедељак.

Фудбал 06.08.2018 | 13:15
Борнмут се испрсио за колумбијског питбула!
Свака част Севиљи с Алеишем Видалом и Фјорентини с Кевином Мираласом, али победник суботње трансфер пијаце (засад) је Борнмут!

Какав су посао завршиле Трешњице... Нови клупски рекорд! Борнмут се озбиљно испрсио за колумбијског питбула Џеферсона Лерму и после неколико седмица натезања коначно пробила тврд Левантеов бедем. Момак који зрачи дефанзивном агресијом и квалитетном одбраном стиже у недељу на Острво како би обавио медицинске прегледе, а трансфер би требало да буде завршен до понедељка! Челници Борнмута су већ предали папире за добијање радне дозволе, за коју Лерма не би требало да има проблем пошто је редован члан репрезентације Колумбије, а био је и на Мундијалу у Русији. 

Борнмут ће Левантеу искеширати чак 28.000.000 евра! Страшан посао за обе стране. Клуб из Валенсије ће добити тражено обештећење, а Борнмут играча који је оставио добар утисак играјући за Кафетеросе у Русији. Иако има само 179 центиметара висине, Лерма је страшан у скок дуелима и јако га је тешко пробити. Има брзе реакције и представља прву линију одбране какву би пожелео сваки тим. Истина, недостаје му дисциплине, али то је због типичне јужноамеричке емоције и дрскости. 

Борнмут је добио велико појачање. 

Подсетимо, Борнмут је овог лета довео офанзивног везисту Дејвида Брукса из Шефилд јунајтеда за 11.300.000 евра, потом и левог бека Леганеса Дијега Рика за 12.000.000 евра, а досадашњи клупски рекордер био је Нејтан Аке из Челсија, који је прошлог лета плаћен близу 23.000.000 евра после успешне позајмице.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар