Bornmut se isprsio za kolumbijskog pitbula!

Novi klupski rekord. . .  Lekarski pregledi sutra ili u ponedeljak.

Fudbal 06.08.2018 | 13:15
Bornmut se isprsio za kolumbijskog pitbula!
Svaka čast Sevilji s Aleišem Vidalom i Fjorentini s Kevinom Miralasom, ali pobednik subotnje transfer pijace (zasad) je Bornmut!

Kakav su posao završile Trešnjice... Novi klupski rekord! Bornmut se ozbiljno isprsio za kolumbijskog pitbula Džefersona Lermu i posle nekoliko sedmica natezanja konačno probila tvrd Levanteov bedem. Momak koji zrači defanzivnom agresijom i kvalitetnom odbranom stiže u nedelju na Ostrvo kako bi obavio medicinske preglede, a transfer bi trebalo da bude završen do ponedeljka! Čelnici Bornmuta su već predali papire za dobijanje radne dozvole, za koju Lerma ne bi trebalo da ima problem pošto je redovan član reprezentacije Kolumbije, a bio je i na Mundijalu u Rusiji. 

Bornmut će Levanteu iskeširati čak 28.000.000 evra! Strašan posao za obe strane. Klub iz Valensije će dobiti traženo obeštećenje, a Bornmut igrača koji je ostavio dobar utisak igrajući za Kafeterose u Rusiji. Iako ima samo 179 centimetara visine, Lerma je strašan u skok duelima i jako ga je teško probiti. Ima brze reakcije i predstavlja prvu liniju odbrane kakvu bi poželeo svaki tim. Istina, nedostaje mu discipline, ali to je zbog tipične južnoameričke emocije i drskosti. 

Bornmut je dobio veliko pojačanje. 

Podsetimo, Bornmut je ovog leta doveo ofanzivnog vezistu Dejvida Bruksa iz Šefild junajteda za 11.300.000 evra, potom i levog beka Leganesa Dijega Rika za 12.000.000 evra, a dosadašnji klupski rekorder bio je Nejtan Ake iz Čelsija, koji je prošlog leta plaćen blizu 23.000.000 evra posle uspešne pozajmice.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar