Лазетић пред Младост: Уз нову енергију до побједе!

Помоћни тренер Партизана Жарко Лазетић, који ће водити екипу против Младост из Лучана, изјавио је да ће учинити све да екипа буде спремна за утакмицу.

Фудбал 04.08.2018 | 19:45
Лазетић пред Младост: Уз нову енергију до побједе!
Лазетић има задатак да "премости" позицију тренера након одласка Мирослава Ђукића и пре званичног преузимања тима од Зорана Мирковића.

Партизан у утакмицу са Младости улази после пролаза у треће коло квалификација за Лигу Европе, јер је савладао литвански Тракаи.

"Очекивања су као и на свакој утакмици, да будемо на нивоу Партизана. Морам да кажем да је ситуација специфична и да ћу са осталим момцима из стручног штаба учинити све што могу да екипа буде што спремнија за сутрашњу утакмицу, односно да покуша на терену да буде мотивисана, амбициозна и да оствари нову победу и настави трку за титулу",рекао је Лазетић.

За Младост из Лучана рекао је да су незгодан противник и да имају можда најискуснијег тренера у Суперлиги Србије Ненада Миловановића, али да се нада да ће успети да забележе победу.

"Незгодан су противник, стварно бих желео да честитам екипи Младости из Лучана, пре свега на континуитету који имају јер су једна од ретких екипа у нашој лиги која у односу на претходну годину има само једног новог играча. Имају тренера који је можда најискуснији у нашој лиги, који најбоље познаје нашу лигу и који ће сигурно знати да их добро припреми за ову утакмицу".

Када је реч о кадровској ситуацији неће моћи да рачуна на Зорана Тошића и највероватније Немању Николића. За ново појачање Горана Закарића рекао је да још не зна да ли ће заиграти.

"Закарић је стигао, прикључио се и он ће тренирати са нама поподне, па ћемо видети у зависности од тога како буде била композиција целокупног тима и да ли ћемо њега користити већ од сутра", закључио је Лазетић.

Партизан је јуче споразумно раскинуо уговор са досадашњим шефом струке Мирославом Ђукићем, на тој функцији ће га наследити Зоран Мирковић, који ће званично бити представљен данас од 18. 30 сати, а деби на клупи имаће у четвртак у првом мечу 3. кола квалификација за Лигу Европе против данског Нордсјаленда у гостима.

Утакмица између Партизана и Младости игра се од 19 сати.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар