Lazetić pred Mladost: Uz novu energiju do pobjede!

Pomoćni trener Partizana Žarko Lazetić, koji će voditi ekipu protiv Mladost iz Lučana, izjavio je da će učiniti sve da ekipa bude spremna za utakmicu.

Fudbal 04.08.2018 | 19:45
Lazetić pred Mladost: Uz novu energiju do pobjede!
Lazetić ima zadatak da "premosti" poziciju trenera nakon odlaska Miroslava Đukića i pre zvaničnog preuzimanja tima od Zorana Mirkovića.

Partizan u utakmicu sa Mladosti ulazi posle prolaza u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, jer je savladao litvanski Trakai.

"Očekivanja su kao i na svakoj utakmici, da budemo na nivou Partizana. Moram da kažem da je situacija specifična i da ću sa ostalim momcima iz stručnog štaba učiniti sve što mogu da ekipa bude što spremnija za sutrašnju utakmicu, odnosno da pokuša na terenu da bude motivisana, ambiciozna i da ostvari novu pobedu i nastavi trku za titulu",rekao je Lazetić.

Za Mladost iz Lučana rekao je da su nezgodan protivnik i da imaju možda najiskusnijeg trenera u Superligi Srbije Nenada Milovanovića, ali da se nada da će uspeti da zabeleže pobedu.

"Nezgodan su protivnik, stvarno bih želeo da čestitam ekipi Mladosti iz Lučana, pre svega na kontinuitetu koji imaju jer su jedna od retkih ekipa u našoj ligi koja u odnosu na prethodnu godinu ima samo jednog novog igrača. Imaju trenera koji je možda najiskusniji u našoj ligi, koji najbolje poznaje našu ligu i koji će sigurno znati da ih dobro pripremi za ovu utakmicu".

Kada je reč o kadrovskoj situaciji neće moći da računa na Zorana Tošića i najverovatnije Nemanju Nikolića. Za novo pojačanje Gorana Zakarića rekao je da još ne zna da li će zaigrati.

"Zakarić je stigao, priključio se i on će trenirati sa nama popodne, pa ćemo videti u zavisnosti od toga kako bude bila kompozicija celokupnog tima i da li ćemo njega koristiti već od sutra", zaključio je Lazetić.

Partizan je juče sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim šefom struke Miroslavom Đukićem, na toj funkciji će ga naslediti Zoran Mirković, koji će zvanično biti predstavljen danas od 18. 30 sati, a debi na klupi imaće u četvrtak u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv danskog Nordsjalenda u gostima.

Utakmica između Partizana i Mladosti igra se od 19 sati.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar