Ђоковић: Мотивисан на бетон!

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је, након освајања Вимблдона, мотивисан да и сезону на бетону одигра на највишем нивоу.

Тенис 05.08.2018 | 22:20
Ђоковић: Мотивисан на бетон!
Ђоковић ће на старту мастерса у Торонту играти против Хјеон Чунга из Јужне Кореје, 23. играча света. У међусобним дуелима тренутно је 1-1.

Биће ово Ђоковићево 11. учешће на Роџерс купу, а освајао га је 2007, 2011, 2012. и 2016. године.

"Имам дивне успомене из Торонта, како са терена, тако и ван њега. Организатори турнира брину о нама играчима на најлепши могући начин, а тениска публика овде је изузетно страствена. После невероватног Вимблдона мотивисан сам да на највишем нивоу одиграм сезону на бетону. Унапред се радујем свим турнирима који ме очекују", рекао јеЂоковић.

Ако "прескочи" прву препреку, противник у другом колу ће му бити или Питер Полански из Канаде или Аустралијанац Метју Ебден, а у трећем Домоник Тим.

У потенцијалном четвртфиналу Ђоковић може да се састане са Немцем Александром Зверевим, а у полуфиналу са Кевином Андерсоном или Григором Димитровом.

Дуел против Шпанца Рафаела Надала могућ је тек у финалу. Српски тенисер је пре дванаест месеци пропустио турнир у Канади због повреде зглоба, тако да неће бранити поене.

Осим Ђоковића, од српских тенисера у Торонту ће играти и Филип Крајиновић, кога у првом колу очекује дуел са Кареном Хачановом.ж

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар