Како је пропао Фабио Коентрао?!

Нико неће бека који је својевремено плаћен 30. 000. 000 евра!

Фудбал 07.08.2018 | 14:00
Како је пропао Фабио Коентрао?!
Још се памти време, било је то пре седам година, када је Реал Мадрид Бенфики искеширао тада огромних 30.000.000 евра за Фабија Коентраоа. Важио је тада Португалац за једног од најбољих левих бекова планете, а у Реал је стигао с етикетом новог чувара левог поља у наредној деценији.

Ето, седам година после тог трансфера Фабио Коентрао је - пропао. Толико да момак који је својевремено плаћен 30.000.000 евра сада више не може да пронађе клуб. Нико га не жели. Ни Спортинг, где је био на позајмици у претходних годину дана, ни Реал Мадрид, са којим има уговор на још једну годину. Самим тим и још 3.500.000 евра плате у оптицају. 

Практично откако се завршила прошла сезона Фабио Коентрао је кренуо у потрагу за новим клубом, али безуспешно. Сада је дошло време да се појави на тренинзима Реала, али је од клуба одмах добио још две додатне недеље одмора, како би могао да се посвети искључио тражењу нове средине. Реал га стварно не жели, а ни тренер Ђулен Лопетеги. Толико да чак не размишља ни да Коентраоа задржи као резервну опцију Марселу ако Тео Ернандез заиста оде овог лета у Реал Сосиједад, Фулам, или на неку трећу дестинацију. 

Лопетеги му је поручио да се не враћа у клуб и да би најбоље било да се што пре негде скраси.

Проблем је само што новог клуба нема на радару...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар