Kako je propao Fabio Koentrao?!

Niko neće beka koji je svojevremeno plaćen 30. 000. 000 evra!

Fudbal 07.08.2018 | 14:00
Kako je propao Fabio Koentrao?!
Još se pamti vreme, bilo je to pre sedam godina, kada je Real Madrid Benfiki iskeširao tada ogromnih 30.000.000 evra za Fabija Koentraoa. Važio je tada Portugalac za jednog od najboljih levih bekova planete, a u Real je stigao s etiketom novog čuvara levog polja u narednoj deceniji.

Eto, sedam godina posle tog transfera Fabio Koentrao je - propao. Toliko da momak koji je svojevremeno plaćen 30.000.000 evra sada više ne može da pronađe klub. Niko ga ne želi. Ni Sporting, gde je bio na pozajmici u prethodnih godinu dana, ni Real Madrid, sa kojim ima ugovor na još jednu godinu. Samim tim i još 3.500.000 evra plate u opticaju. 

Praktično otkako se završila prošla sezona Fabio Koentrao je krenuo u potragu za novim klubom, ali bezuspešno. Sada je došlo vreme da se pojavi na treninzima Reala, ali je od kluba odmah dobio još dve dodatne nedelje odmora, kako bi mogao da se posveti isključio traženju nove sredine. Real ga stvarno ne želi, a ni trener Đulen Lopetegi. Toliko da čak ne razmišlja ni da Koentraoa zadrži kao rezervnu opciju Marselu ako Teo Ernandez zaista ode ovog leta u Real Sosijedad, Fulam, ili na neku treću destinaciju. 

Lopetegi mu je poručio da se ne vraća u klub i da bi najbolje bilo da se što pre negde skrasi.

Problem je samo što novog kluba nema na radaru...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar