Ако може Јуве са Роналдом, може и Интер са Модрићем!

Већа плата него у Реалу?! Жена је кључ. . . ! Моћна понуда Неразура хрватском плејмејкеру!

Фудбал 05.08.2018 | 00:00
Ако може Јуве са Роналдом, може и Интер са Модрићем!
Последња вест из Италије гласи: Интер нуди Луки Модрићу палту од 11.500.000 евра!

Дакле, Интер нуди већу плату сјајном везисти од оне коју има у Мадриду и за коју готово сигурно неће добити повишицу. Модрић је пре скоро две године потписао са Реалом нови уговор до 2020. године уз повећање плате са 8.500.000 на 10.500.000 евра по сезони. И постао је један од најплаћенијих у тиму. Био му је то трећи уговор од доласка у Реал. Када је дошао из Тотенхема, имао је плату од 4.500.000 евра годишње.

Извесно је да му Перез неће понудити повећање плате. Хрват у септембру пуни 33 године и Перез је чак и на примеру Роналда показао да постоје границе за плате играча у четвтој деценији. А Модрић је дебело загазио у четврту деценију.

То што неће да му понуди нови уговор, не значи да га Реал не жели. Напротив, потребан му је на терену. Жели да га задржи. Али у тој поставци и Реал много Ризикује. Модрића има уговор до лета 2020. године и ово лето је последња шанса да зараде на њему. Већ следећег лета ће моћи да иде за мале паре, а имаће скоро 34 године.

Реал има два избора: Да повећа плату Модрићу и блиндира га новим уговором или да га сада прода! Чини се да је овај други многи реалнији...

Ту је у причу ускочио Интер. Тачније, Модрићева супруга Вања. Он је уједно и његов агент, а као некадашња Мамићева секретарица се јако добро се разуме у токове новца у фудбалу. Осетила је да је ово моменат за последњи Лукин велики уговор и конткатирала Интер. Пренела им је жељу да је Модрић расположен да се прикључи земљацима Врсаљку, Брозовићу и Перишићу. Наравно, уз добру финансијску понуду...

Интер је прихватио игру и понудио хрватском асу уговор на четири године вредан 11.500.000 евра по сезони! То је нешто о чему Модрић у Реалу не може да сања и јасно је израчунати колико би профитирао овом понудом. Интер је спреман да разбије касу за Модрића, учини га најплаћенијиг играчем тима и другим најплаћенијим у лиги после Кристијана Роналда.

Неразури су спремни да плате играчу огроман новац уз наду да обештећење неће бити велико. Њихова понуда је позајмица вредан 15.000.000 евра с опцијом да га откупе за 25.000.000 евра. Наравно, опција би била искоришћења јер нико не плаћа само за пзајмицу 15.000.000 евра.

То би могао да буде проблем јер је питање коју цену ће поставити Реал. Ипак, Неразури се надају да ће проћи као Јувентус са Роналдом. По данашњим ценама на тржишту се може рећи да је Јуве прошао добро јер је купио Роналда за 117.000.000 евра. Тачније, да га је Реал дао испод цене. Али опет, реч је о играчу који попут Модрића има 33 године. Интера би у Модрића за четири године уложио преко 120.000.000 евра и вероватно не би могао ско нита да извуче од њега каснијом продајо јер Хрват планира да заврши каријеру у Италији. Било би то улагање у садашњост и резултате који се очекују одмах.

Само је питање да ли ће Реал свесно ризиковати да не заради скоро ништа од Модрића и задржи незадовољног играча или ће ипак размишљати тржишно као у случају Роналда. У Интеру се надају да хоће... Све ће бити познато посчле састанка Переза и Модрића током викенда.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар