Стигао у Партизан и узео 77: "Хтио је и да ризикује!"

"Био је спреман и да не игра шест месеци", рекао је Ивица Илиев на промоцији новог играча црно-белих.  Из Жеље у Хумску за 150. 000 евра: Када је Партизан позвао. . .  Нови фудбалер Партизана Горан Закарић рекао је да је најсрећнији човек на свету због доласка у Хумску.

Фудбал 03.08.2018 | 17:45
Стигао у Партизан и узео 77: "Хтио је и да ризикује!"
После неколико недеља чекања, па и "дисциплинских ћушки" које је добио од Жељезничара, трансфер је успешно завршен, а Горан Закарић је стигао у Партизан.

Крилни нападач из Босне и Херцеговине дошао је међу црно-беле из сарајевског Жељезничара, где је био и дисциплински "гоњен" зато што су се на Грбавици наљутили јер је преговарао са Београђанима.

Ипак, тај период сада је остао иза Закарића, јер је допутовао у главни град Србије, преузео црно-бели дрес са бројем "77" и потписао трогодишњи уговор са Партизаном.

"Најсрећнији сам човек на свету. Имао сам тежак период у последњих месец и по дана. Прегрмели смо све и дошао сам у клуб. Било је и других понуда на столу, али чим су ме обавестили да Партизан има жељу да будем део свега овога, рекао сам себи да желим да будем ту и остале понуде сам стављао са стране. Било је тешко, али на задовољство свих смо завршили ово", рекао је Закарић на промоцији на стадиону у Хумској.

Некадашњи играч Широког Бријега и Динамо Загреба рођен је 1992. године у Босанској Градишки и није крио колико му прија селидба у Хумску.

"Сви знамо ко је Партизан, највећи клуб на овим просторима и једва чекам да се придружим екипи и дочекам прву утакмицу. Надам се да ћу дати свој максимум и помоћи, како себи, тако клубу", рекао је Закарић.

Спортски директор клуба Ивица Илиев рекао је да су "колеге и пријатељи" из играчевог бившег клуба уверене да је за све стране најбоље да Закарић пређе у Партизан.

"Радује ме то што смо истрајали до краја у намери да га доведемо, а то је било узајамно. Био је спреман да ризикује шест месеци своје каријере, све је учинио да постане играч Партизана", рекао је Илиев, пре него што је у разговору за МОНДО говорио о томе ко ће наследити Мирослава Ђукића.

Према његовим речима, то је највероватније Зоран Бата Мирковић.



- ПРЕЛАЗНИ РОК -

ДОШЛИ: Немања Николић, Рикардо Гомеш (нападачи), Марк Валијенте (штопер), Габријел Енаке (бек), Милан Смиљанић, Горан Закарић (везни фудбалери). Са позајмице се вратио голман Филип Кљајић, а Данило Пантић је продужио позајмицу из Челсија. Саша Здјелар - његов уговор је откупљен од Олимпијакоса.

ОТИШЛИ: штопер Милан Митровић, везни фудбалер Марко Јевтовић, нападачи Леандре Тавамба иЂорђе Јовановић, Немања Антонов (завршена позајмица из Грасхоперса), голманНемања Стевановић (на позајмици у Чукаричком).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар