Stigao u Partizan i uzeo 77: "Htio je i da rizikuje!"

"Bio je spreman i da ne igra šest meseci", rekao je Ivica Iliev na promociji novog igrača crno-belih.  Iz Želje u Humsku za 150. 000 evra: Kada je Partizan pozvao. . .  Novi fudbaler Partizana Goran Zakarić rekao je da je najsrećniji čovek na svetu zbog dolaska u Humsku.

Fudbal 03.08.2018 | 17:45
Stigao u Partizan i uzeo 77: "Htio je i da rizikuje!"
Posle nekoliko nedelja čekanja, pa i "disciplinskih ćuški" koje je dobio od Željezničara, transfer je uspešno završen, a Goran Zakarić je stigao u Partizan.

Krilni napadač iz Bosne i Hercegovine došao je među crno-bele iz sarajevskog Željezničara, gde je bio i disciplinski "gonjen" zato što su se na Grbavici naljutili jer je pregovarao sa Beograđanima.

Ipak, taj period sada je ostao iza Zakarića, jer je doputovao u glavni grad Srbije, preuzeo crno-beli dres sa brojem "77" i potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom.

"Najsrećniji sam čovek na svetu. Imao sam težak period u poslednjih mesec i po dana. Pregrmeli smo sve i došao sam u klub. Bilo je i drugih ponuda na stolu, ali čim su me obavestili da Partizan ima želju da budem deo svega ovoga, rekao sam sebi da želim da budem tu i ostale ponude sam stavljao sa strane. Bilo je teško, ali na zadovoljstvo svih smo završili ovo", rekao je Zakarić na promociji na stadionu u Humskoj.

Nekadašnji igrač Širokog Brijega i Dinamo Zagreba rođen je 1992. godine u Bosanskoj Gradiški i nije krio koliko mu prija selidba u Humsku.

"Svi znamo ko je Partizan, najveći klub na ovim prostorima i jedva čekam da se pridružim ekipi i dočekam prvu utakmicu. Nadam se da ću dati svoj maksimum i pomoći, kako sebi, tako klubu", rekao je Zakarić.

Sportski direktor kluba Ivica Iliev rekao je da su "kolege i prijatelji" iz igračevog bivšeg kluba uverene da je za sve strane najbolje da Zakarić pređe u Partizan.

"Raduje me to što smo istrajali do kraja u nameri da ga dovedemo, a to je bilo uzajamno. Bio je spreman da rizikuje šest meseci svoje karijere, sve je učinio da postane igrač Partizana", rekao je Iliev, pre nego što je u razgovoru za MONDO govorio o tome ko će naslediti Miroslava Đukića.

Prema njegovim rečima, to je najverovatnije Zoran Bata Mirković.



- PRELAZNI ROK -

DOŠLI: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš (napadači), Mark Valijente (štoper), Gabrijel Enake (bek), Milan Smiljanić, Goran Zakarić (vezni fudbaleri). Sa pozajmice se vratio golman Filip Kljajić, a Danilo Pantić je produžio pozajmicu iz Čelsija. Saša Zdjelar - njegov ugovor je otkupljen od Olimpijakosa.

OTIŠLI: štoper Milan Mitrović, vezni fudbaler Marko Jevtović, napadači Leandre Tavamba iĐorđe Jovanović, Nemanja Antonov (završena pozajmica iz Grashopersa), golmanNemanja Stevanović (na pozajmici u Čukaričkom).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar