Није готово! Сергеј или Погба стижу да комплетирају Дрим тим!!

Какав ће то тим бити. . . ?! Јувентус није завршио – још Погба или Сергеј! Италијански шампион Јувентус није завршио летњи прелазни рок, у коме се осетно појачао, јер намерава да још оствари трансфер једног од двојице везиста.

Фудбал 04.08.2018 | 23:00
Није готово! Сергеј или Погба стижу да комплетирају Дрим тим!!
Жеље "Старе даме" су српски фудбалер из Лација Сергеј Милинковић-Савић или Пол Погба из Манчестер Јунајтеда.

Торински гигант овог лета довео је најбољег фудбалера света Кристијана Роналда(Реал Мадрид), Емреа Џана (Ливерпул), Жоаа Кансела (Валенсија), Леонарда Спинацолу (Аталанта), Леонарда Бонучија (Јувентус) и голмана Матију Перина(Ђеноа), али не жели да се заустави на томе.

"Нисмо завршили прелазни рок", изјавио је потпредседник клуба Павел Недвед, а преноси Тутоспорт.

Први избор челника клуба је Погба, својевремено најскупље плаћени фудбалер света из Јувентуса у Јунајтед за 105 милиона евра, и верује се да могу да га врате и за мањи износ него када је отишао на Олд Трафорд.

Јувентус покушава да искористи незадовољство Погбе у Јунајтеду и размимоилажњење са менаџером Жозеом Мурињом, док је "план Б" српски репрезентативац Милинковић-Савић.

Проблем код Сергеја је чврст став председника Лација Клаудија Лотита за трансфер од 150 милиона, док Јувентус може да понуди 50 мање, уз могућност да укључи и Марка Пјацу.

Јувентус је завршио још један велики трансфер, стигао је и Леонардо Бонући, али ту није крај! Јувентус намерава да доведе још једно топ појачање до краја прелазног рока 18. августа, открива локални Тутоспорт. То им је лично потврдио Павел Недвед. 

Тражи се везиста, а главни кандидати су: Пол Погба и Сергеј Милинковић Савић.

План у наредне две недеље је да Јувентус доведе једног од њих двојице. Ако се буде питао МаксАлегри, биће то Сергеј Милинковић Савић. Ако буде одлучивао директор Марота и управа клуба, веће су шансе за Погбу.

Јуве је довођењем Жоао Кансела, Кристијана Роналда, Емреа Џана и Леонарда Бонућија добио четири топ појачања за стартних 11. Али жели још једно у везном реду. У том случају би висила позиција Матуидија...

Србин је велика жеља тренера, али је проблем цена коју је поставио Лацио. Лотито је дуго инсистирао на цени од 150.000.000 евра, али се на крају и и он уразумио и спреман је да попусти. Како нико није био спреман ни да разговара о његовим захтевима, Лацијев газда је морао да коригује ставове и цену српског везисте. Сада је спремqан на 120.000.000 евра у које би би био укључен и неки играч у размени, као и на понуду од 100.000.000 евра само у новцу. За Јувентус је то већ реалнија прича него она пре месец дана када су нудили 70.000.000 евра и Руганија. Сада би Стара могла да понуди око 90.000.000 евра и Марка Пјацу.

Јувентус нуди Сергеју битно место у тиму који је пројектован за освајање Лиге шампиона. Такође Бјанконери су му спремни да му понуде плату од 5.000.000 евра по сезони, док му Лотито за продужетак уговора у Риму нуди 3.5000.000 евра годишње.

Истовремено ће се водити и преговори око Погбе. Јувентус може да га врати за мању цену од оне коју је Манчестер Јунајтед платио за њега. Мурињо и не мирише баш Француза и можда ће бити спреман да га прода у наредних седам дана ако му клуб доведе адекватну замену, а као један од опција се помиње баш Сергеј Милинковић Савић. Погба би се радо вратио у Јувентус, али чини се да ће његова астрономска плата бити непремостива препрека. Зато се последњих дана шушка о преговорима са Барселоном која може да му понуди боље услове од Јувентуса.

Јувентус је са трансферима Роналда и Бонућија већ добро продрмао фудбалску пијаци, али још један трансфер бомба би могла да експлодира до краја прелазног рока... Јувентус би тако компелтирао Дрим тим са две комплетне стартне поставе. 

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар