Nije gotovo! Sergej ili Pogba stižu da kompletiraju Drim tim!!

Kakav će to tim biti. . . ?! Juventus nije završio – još Pogba ili Sergej! Italijanski šampion Juventus nije završio letnji prelazni rok, u kome se osetno pojačao, jer namerava da još ostvari transfer jednog od dvojice vezista.

Fudbal 04.08.2018 | 23:00
Nije gotovo! Sergej ili Pogba stižu da kompletiraju Drim tim!!
Želje "Stare dame" su srpski fudbaler iz Lacija Sergej Milinković-Savić ili Pol Pogba iz Mančester Junajteda.

Torinski gigant ovog leta doveo je najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda(Real Madrid), Emrea Džana (Liverpul), Žoaa Kansela (Valensija), Leonarda Spinacolu (Atalanta), Leonarda Bonučija (Juventus) i golmana Matiju Perina(Đenoa), ali ne želi da se zaustavi na tome.

"Nismo završili prelazni rok", izjavio je potpredsednik kluba Pavel Nedved, a prenosi Tutosport.

Prvi izbor čelnika kluba je Pogba, svojevremeno najskuplje plaćeni fudbaler sveta iz Juventusa u Junajted za 105 miliona evra, i veruje se da mogu da ga vrate i za manji iznos nego kada je otišao na Old Traford.

Juventus pokušava da iskoristi nezadovoljstvo Pogbe u Junajtedu i razmimoilažnjenje sa menadžerom Žozeom Murinjom, dok je "plan B" srpski reprezentativac Milinković-Savić.

Problem kod Sergeja je čvrst stav predsednika Lacija Klaudija Lotita za transfer od 150 miliona, dok Juventus može da ponudi 50 manje, uz mogućnost da uključi i Marka Pjacu.

Juventus je završio još jedan veliki transfer, stigao je i Leonardo Bonući, ali tu nije kraj! Juventus namerava da dovede još jedno top pojačanje do kraja prelaznog roka 18. avgusta, otkriva lokalni Tutosport. To im je lično potvrdio Pavel Nedved. 

Traži se vezista, a glavni kandidati su: Pol Pogba i Sergej Milinković Savić.

Plan u naredne dve nedelje je da Juventus dovede jednog od njih dvojice. Ako se bude pitao MaksAlegri, biće to Sergej Milinković Savić. Ako bude odlučivao direktor Marota i uprava kluba, veće su šanse za Pogbu.

Juve je dovođenjem Žoao Kansela, Kristijana Ronalda, Emrea Džana i Leonarda Bonućija dobio četiri top pojačanja za startnih 11. Ali želi još jedno u veznom redu. U tom slučaju bi visila pozicija Matuidija...

Srbin je velika želja trenera, ali je problem cena koju je postavio Lacio. Lotito je dugo insistirao na ceni od 150.000.000 evra, ali se na kraju i i on urazumio i spreman je da popusti. Kako niko nije bio spreman ni da razgovara o njegovim zahtevima, Lacijev gazda je morao da koriguje stavove i cenu srpskog veziste. Sada je spremqan na 120.000.000 evra u koje bi bi bio uključen i neki igrač u razmeni, kao i na ponudu od 100.000.000 evra samo u novcu. Za Juventus je to već realnija priča nego ona pre mesec dana kada su nudili 70.000.000 evra i Ruganija. Sada bi Stara mogla da ponudi oko 90.000.000 evra i Marka Pjacu.

Juventus nudi Sergeju bitno mesto u timu koji je projektovan za osvajanje Lige šampiona. Takođe Bjankoneri su mu spremni da mu ponude platu od 5.000.000 evra po sezoni, dok mu Lotito za produžetak ugovora u Rimu nudi 3.5000.000 evra godišnje.

Istovremeno će se voditi i pregovori oko Pogbe. Juventus može da ga vrati za manju cenu od one koju je Mančester Junajted platio za njega. Murinjo i ne miriše baš Francuza i možda će biti spreman da ga proda u narednih sedam dana ako mu klub dovede adekvatnu zamenu, a kao jedan od opcija se pominje baš Sergej Milinković Savić. Pogba bi se rado vratio u Juventus, ali čini se da će njegova astronomska plata biti nepremostiva prepreka. Zato se poslednjih dana šuška o pregovorima sa Barselonom koja može da mu ponudi bolje uslove od Juventusa.

Juventus je sa transferima Ronalda i Bonućija već dobro prodrmao fudbalsku pijaci, ali još jedan transfer bomba bi mogla da eksplodira do kraja prelaznog roka... Juventus bi tako kompeltirao Drim tim sa dve kompletne startne postave. 

Izvor: mozzartsport/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar