Сума о искључењу: Хтио сам да играм брже...!

Закаснели старт на лопту се често кажњава жутим картоном, али ће омалени Гвинејац више размишљати о "глупости" направљеној у првом полувремену.

Фудбал 03.08.2018 | 16:15
Сума о искључењу: Хтио сам да играм брже...!
"Најважније је да смо се квалификовали".

Ово је реченица коју је већина играча Партизана изговорила после меча с Тракаијем (1:1) у ком је обезбеђен пролаз у 3. коло Лиге Европе, а у њој се јасно "крије" да нешто у игри није функционисало онако како треба.

Било је доста проблам за црно-беле који су губили на националном стадиону Литваније пред око 3.000 гледалаца, а након изједначења остали и скоро читаво полувреме с десеторицом.

У свлачионицу је раније морао Сејдуба Сума.

"Требало је да победимо, дали смо све од себе да се квалификујемо даље и добро смо играли у првом полувремену. Био је то мали контакт код другог жутог, судија је тако одлучио, а први жути картон ми је показао јер сам хтео да играм брже, желео сам да изведем прекид, а арбитар је желео је да сачекам и онда ме је казнио картоном, али све је то део игре...", казао је Сума.

На констатацију новинара да је играо добро током припрема, али да нема нарочито видљивог напретка у његовим партијама на званичним мечевима, Сума се није сложио.

"Ако ви то кажете - то је ваше мишљење, то је и нормално у фудбалу. Мислим да сам се показао како на припремама, тако и на лигашким мечевима", одговорио је Гвинејац.

Марко Јанковић је извео корнер после ког је "пао" одлучујући гол Немање Р. Милетића, само неколико секунди пред последњи судијски звиждук из првог полувремена.

"Ово су много незгодна гостовања иако се многи неће сложити са мном. Играли смо читаво друго полувреме с играчем мање, по самој логици ствари су морали да иду по нас, натерало нас је то мало да играмо назад, али смо их стиснули и имали доста шутева и на крају нисмо победили", поручио је репрезентативац Црне Горе.

Како је Јанковић видео искључење?

"Сума је добио незгодну лопту и била је борба за њу, био сам далеко, али европски је судија и није моје да процењује... Први картон је био чиста глупост, двапут је судија вратио лопту".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар