Suma o isključenju: Htio sam da igram brže...!

Zakasneli start na loptu se često kažnjava žutim kartonom, ali će omaleni Gvinejac više razmišljati o "gluposti" napravljenoj u prvom poluvremenu.

Fudbal 03.08.2018 | 16:15
Suma o isključenju: Htio sam da igram brže...!
"Najvažnije je da smo se kvalifikovali".

Ovo je rečenica koju je većina igrača Partizana izgovorila posle meča s Trakaijem (1:1) u kom je obezbeđen prolaz u 3. kolo Lige Evrope, a u njoj se jasno "krije" da nešto u igri nije funkcionisalo onako kako treba.

Bilo je dosta problam za crno-bele koji su gubili na nacionalnom stadionu Litvanije pred oko 3.000 gledalaca, a nakon izjednačenja ostali i skoro čitavo poluvreme s desetoricom.

U svlačionicu je ranije morao Sejduba Suma.

"Trebalo je da pobedimo, dali smo sve od sebe da se kvalifikujemo dalje i dobro smo igrali u prvom poluvremenu. Bio je to mali kontakt kod drugog žutog, sudija je tako odlučio, a prvi žuti karton mi je pokazao jer sam hteo da igram brže, želeo sam da izvedem prekid, a arbitar je želeo je da sačekam i onda me je kaznio kartonom, ali sve je to deo igre...", kazao je Suma.

Na konstataciju novinara da je igrao dobro tokom priprema, ali da nema naročito vidljivog napretka u njegovim partijama na zvaničnim mečevima, Suma se nije složio.

"Ako vi to kažete - to je vaše mišljenje, to je i normalno u fudbalu. Mislim da sam se pokazao kako na pripremama, tako i na ligaškim mečevima", odgovorio je Gvinejac.

Marko Janković je izveo korner posle kog je "pao" odlučujući gol Nemanje R. Miletića, samo nekoliko sekundi pred poslednji sudijski zvižduk iz prvog poluvremena.

"Ovo su mnogo nezgodna gostovanja iako se mnogi neće složiti sa mnom. Igrali smo čitavo drugo poluvreme s igračem manje, po samoj logici stvari su morali da idu po nas, nateralo nas je to malo da igramo nazad, ali smo ih stisnuli i imali dosta šuteva i na kraju nismo pobedili", poručio je reprezentativac Crne Gore.

Kako je Janković video isključenje?

"Suma je dobio nezgodnu loptu i bila je borba za nju, bio sam daleko, ali evropski je sudija i nije moje da procenjuje... Prvi karton je bio čista glupost, dvaput je sudija vratio loptu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar