ЛЕ: Потоп Сарајева - 0:8! Нишлије часно испале! И још...

Нишлије, тако се бори: Станисављевић за част! Погледи момака у црвеним дресовима нису могли да сакрију страх од катастрофе када се лопта два пута нашла у њиховој мрежи половином првог полувремена, али су фудбалери Радничког тада показали карактер и храброст - 2:2 на опроштају! Најгоре европско вече у историји Сарајева! Сарајево је елиминисано из квалификација за Лигу Европе, али је и доживјело најгори пораз у међународним такмичењима у клупској историји од Аталанте и то пред својом публиком - 0:8 (0:5).  СВИ парови 3. кола: Партизан и Спартак у Данској. . .  Прочитајте резултате друге рунде и парове треће. Србија ће имати два представника и оба путују у Скандинавију, док ће БиХ имати само једног и то Зрињски.

Фудбал 03.08.2018 | 00:18
ЛЕ: Потоп Сарајева - 0:8! Нишлије часно испале! И још...
Послије сјајног повратка од 2:0 на 2:2 у Ређо Емилији прошлог четвртка, изабраници Хусрефа Мусемића су стекли право на наду против тима из Бергама, али та нада је угашена у реваншу већ послије 18 минута на крцатом стадиону "Асим Ферхатовић Хасе", гдје су гости повели са 0:3.

Већ у четвртом минуту погодио је Аргентинац Хозе Паломино, потом је 10 минута касније "бомбом" савладао капитен Аталанте Алехандро Гомез, а на 0:3 повисио Андреа Масијело на асистенцију Мусе Бероа.

До одласка на одмор, италијански тим је поново сјајним ударцем капитена Гомеза, а потом и Паломина на асистенцију капитена Аталанте комплетирала "петарду" за потпуни потоп домаће екипе...

У наставку је на "Кошеву" такође постојао само један тим - Аталанта! Сад су јасније изјаве шефа струке Италијана Ђан Пјера Гасперинија да "може бити свашта у реваншу", али не вјерујемо да је мислио да ће његов тим изборити највећу побједу у историји клуба...

Гости су до краја постигли још три гола, а најзаслужнији био је Муса Бероу из Гамбије, који је убиљежио "хет-трик".

Већ након првог дијела, препуно "Кошево" је почело да се празни јер разочарани навијачи Сарајева нису могли да поднесу овакву катастрофу... Није било лако сигурно ни тренеру "бордо" тима Хусрефу Мусемићу, који ће ући у историји као стратег који је забиљежио најгори резултат у историји...

Сарајлије, што сте чачкали мечку? Аталанта провела Кошево кроз пакао – 8:0! Болно... Баш болно...

Помињао је тај први меч и Мирослав Ђукић покушавајући да објасни како је тешко у Европи савладати некога. И заиста, Сарајево је у Бергаму успели да шокира фудбалску планету пошто се вратила из минуса од два гола и на крају изборила реми од 2:2. Са ове дистанце – боље да није. Аталанта је сурово узвратила. Посред Кошева фудбалска детонација једног од најнеугоднијих клубова у Италији кад му се дозволи да игра. Ла Деа је играла божанствен фудбал. Сарајлије су у сузама гледале Бордо тим како се распада. Сваки потез је болео као ударац бичем. И никако да стане. Усред Кошева – 8:0 за Аталанту!

Дало се наслутити још на почетку меча. Само четири минута било је довољно Хозеу Паломино да начне тим из БиХ. Био је то само почетак. Као да су се гости утркивали ко ће више да изудара Сарајлије. Папу Гомез у 14. минуту, па у 18. Андреа Масијело, у 28. опет Папу, па аутогол Мерсудина Ахметовића... Већ на полувремену су очи навијача домаћег тима биле пуне суза.

У наставку – очај. Аталанта је додуше повукла ручно, али је 19-годишњи Муса Бероу, суперталентовани нападач из Гамбије, још гладан гол. У Сарајеву је добио оно што је чекао. Хет-трик. Сипао је домаћима со на живу рану. И утрљавао дубоко.

Кошмарна ноћ за Сарајлије. Како је све изгледало другачије пре само две недеље...

Био је у историји Сарајеви тешких ноћи. Било је 0:5 против Бешикташа, 0:6 против Базела, 0:5 против Спарте, чак и 0:7 у Менхенгладбаху. Али никад у историји дугој 71 годину, никад није болело овако...

САРАЈЕВО: Павловић, Пидро, Мујакић, Дуповац, Хебибовић, Адукор, Рахмановић, Шишић, Велкоски, Халиловић и Ахметовић.

АТАЛАНТА: Бериша, Толои, Паломино, Масијело, Госенс, Фројлер, Де Рун, Песина, Хатебер, Бероу, Гомез.



После 2:0 у 90 минута у Тел Авиву, било је потребно чудо.

После 0:2 у 38. минуту у Нишу, била је потребна храброст.

И, док се катастрофа на опроштају од 35 година чекане Европе већ била надвила над солидно попуњеним трибинама "Чаира", фудбалери Радничког заиграли су за себе, за навијаче, за град, за част и, на крају, били награђени ремијем који је потписао левоноги "бомбардер" Александар Станисављевић.

"Чуда се догађају, зар не?", питао је Ненад Лалатовић новинаре пред почетак реванш меча 2. кола квалификација за Лигу Европе, одбијајући да призна како његов летос окупљени тим нема баш никакве шансе након пораза од два гола разлике на "Нетањаху" стадиону пре седам дана.

И није био једини! 

Нишлије су на меч дошле уверене да не постоји немогуће, после две лепе акције момака у црвеном у првих пола сата заличило је на "отворену" утакмицу, али се онда у свега пет минута догодио аутогол Радована Панкова и мајсторија Елина Атара због чега је буку Мераклија са јужне трибине заменио мук и страх од дебакла.

Није га било: Раднички Ниш - Макаби Тел Авив 2:2 (1:2), први меч 0:2!

Након што су пласман у 3. коло квалификација за Лигу шампиона и Лигу Европе, свако у свом маниру, изборили Црвена звезда, Партизан и Спартак, момци Ненада Лалатовића морали су у 38. минуту после соло акције и поготка Атара за 0:4 укупно да прихвате да је њихов изазов - игра за понос и част.

И, утолико, показали су како се бори за боје клуба у позицији из које генерације фудбалера са ових простора нису успеле да се подигну.

До полувремена, Нишлије су узвратиле једном преко Станисављевића и умало поравнале резултат, а онда у наставку заиграле на победу за коју је недостајао један гол. Станисављевић, играч утакмице у сваком смислу, и други пут је савладао нашег репрезентативца на голу "Поноса Израела", Предрага Рајковића и доне изједначење са којим се "Реал са Нишаве" није помирио до последњег звиждука из УЕФА пиштаљке овог лета.

Да је за прву утакмицу могао да рачуна на Нермина Хаскића, Ђорђа Црномарковића и Николу Аксентијевића, Лалатовић би можда са врућег гостовања вратио у Ниш резултат који није подразумевао призивање чуда, међутим када се сагледа све приказано у 180 и "кусур" минута... екипа Владимира Ивића рутински је одрадила посао и изборила двомеч са Пјуником из Јеревана за пласман у плеј-оф рунду квалификација за Лигу Европе.

ГОЛОВИ

Судећи према атмосфери коју су Мераклије направиле на трибинама у чудо су веровали многи, међутим у 33. минуту јасно је могао да се чује мук након неспретне реакције Радована Панкова, стрелца аутогола за укупних 0:3. Штопер домаћих покушао је да одузме лопту Елинару Атару на неких седам, осам метара од свог гола и урадио је то тако што је затресао своју мрежу... Свему је претходио савршен пас капитена гостију, Дора Михе, који је послао лопту иза леђа одбране Нишлија, а што није успео Атар после пријема, јесте Панков.

Нишлије су се и даље међусобно гледале размишљајући како је дошло до 0:1, а на семафору је већ писало 0:2.

Можда и "љут" што му је Панков "украо" прилику за гол у претходној акцији, Атар је овог пута урадио све сам, нанизао двојицу играча и лепим ударцем практично решио двомеч трећим поготком овог лета у квалификацијама.

Али... Играчи Радничког одбили су тада да се предају, напротив! Узвратили су у 44. минуту, када је капитен Нома одиграо пас унапред за Александра Станисављевића, који је чекао шансу на својој омиљеној позицији - мало удесно у односу на гол ривала. Уследио је скоро па "трејдмарк" потез: дао је себи "фор" и ударцем левом ногом са 20-ак метара погодио "ближи" угао, иако се Предраг Рајковић "пружио" колико је могао.

Овај погодак поправио је располежење на трибинама и мало је недостајало да резултат на полувремену буде 2:2, али је после гужве у свом петерцу наш репрезентативац, Рајковић, "скинуо" зицер Лазару Ранђеловићу и спречио да црвени изједначе и брже него што су жути повели са два гола разлике.

Друго полувреме донело је још борбенији Раднички, који се очигледно вратио на терен "Чаира" решен да - ако ништа друго - победи бар голом разлике. Мало по мало, црвени су се Рајковићу приближавали до 58. минута, а онда је праву лопту са леве стране од Ранђеловића прихватио Станисављевић и из "срца" шеснаестерца ударцем о стативу изједначио на 2:2!

Макаби је, ипак, превелик залогај! А вечерас смо добили потврду и - виша класа! Свака част Нишлијама за све што су урадили у овој повратничкој европској сезони, али за нешто значајније потребно је веће искуство на међународној сцени и већи индивидуални квалитет. После 0:2 у Тел Авиву Нишлије су вечерас, осим у уводних четрдесетак минута, пружиле солидан отпор јачем и реномиранијем ривалу, за шта су на крају награђени ремијем - 2:2. 

Макаби тако иде даље, у треће коло квалифиакција за Лигу Европе (где га чека јерменски Пјуник), док би овај европски излет требало да буде подстрек Нишлијама да наставе да напредују и да у новој сезони покушају да понове прошлогодишњи успех успех. Прво у Суперлиги, јелте, а онда и да направе барем корак више у европским оквирима...

Ненад Лалатовић тактички није надигран од стране Владе Ивића. Кренули су домаћи опрезно, знајући да један гол у њиховој мрежи овај тежак задатак претвара у немогућу мисију; с друге стране гости нису имали потребе да срљају, међутим прву најмању пукотину у одбрани Радничког немилосрдно су казнили. Центаршут никоме,  готово у петарац голмана Живковића, Панков и Нома су се спетљали и лопта је у мрежи. Ту долазимо до оне констатације о недостатку искуства и оваквих утакмица...

Играо се 33. минут...

Када говоримо о индивидуалном квалитету - част изузецима, мало их је - Раднички дефинитивно нема играча попут Елирана Атара. Он не само да је својом перфектном кретњом натерао Панкова да постигне аутогол, већ је пет минута касније показао каквом техником располаже. Дивни дриблинзи на рогљу шеснаестерца, заличио је у једном моменту Атар на Алберта Томбу из најбољих дана, па онда демонстрирао пуцачке способности. Технички, фино, лагано, прецизно... У леви угао Живковићевог гола - 0:2.    

Свима је и после првог гола јасно било да су потонуле све наде, па су се након другог и Лалатовићеви момци и публика у Нишу "преоријентисали" на часну елиминацију и избегавање пораза. 

И док се Макаби испрсио с Атаром, Раднички је покушао да парира са Александром Станисављевићем. Искусни крилни нападач више пута је у дресу Војводине показао на евросцени колико може. Вечерас је у смирај првог дела наговестио да Нишлије могу да се спасу пораза, а онда у 58. минуту успео и да поравна. Све после лепе акције са младим Ранђеловићем... 

Раднички до краја није има снаге да континуирано напада. Чинио је домаћин то у таласима и колико му је Макаби дозволио. Напослетку, и временски услови учинили су своје, тако да у финишу нисмо уживали у богзна како занимљивом фудбалу. 

Стадион: "Чаир". Капацитет: 18.151. Судија: Раду Петреску (Румунија).

Раднички: Живковић - Станковић, Панков, Црномарковић, Аксентијевић - Ранђеловић (од 73. Мркић), Мићић, Нома (од 55. Стојановић), Станисављевић - Грбић, Хаскић (од 82. Никодијевић).

Макаби: Рајковић - Даса, Тиби, Амадор, Саборит (од 55. Јеини) - Миха, Перец, Голаса, Шенфелд - Атар (од 60. Барски), Кјартансон (од 82. Офоеду).

СВИ парови 3. кола: Партизан и Спартак у Данској. Прочитајте резултате друге рунде и парове треће. Србија ће имати два представника и оба путују у Скандинавију.

Други део програма у Лиги Европе одлично је прошао и Слован из Братиславе, а веома запажени били су српски интернационалци – Александар Чаврић је постигао гол (додуше промашио и пенал), док је Дејан Дражић уписао две асистенције. 

Слован је славио резултатом 3:1 у сусрету са малтешким Балзаном и надокнадио 1:2 из првог меча.

Копенхаген са пет, односно Бешикташ са шест комада, оправдали су улоге фаворита у дуелима са Стјарнаном и Торсхавном, док је Марибор тек у другом мечу успео да сломи отпор грузијске Чикуре – 2:0. 

Ипак, образ грузијског фудбала осветлао је Торпедо Кутаиси који је са 3:0 и 4:0 остварио дуплу победу над Викингуром са Фарских острва. 

Уфа је захваљујући голу у гостима елиминисала Домжале (1:1), Спартакс је потврдио да је за две класе бољи од Ла Флорите (0:3), а Кајрат, којег смо пре само неколико сезона ниподаштавали, избацио је холандски Аз Алкмар са укупних 3:2. 

У следећу фазу такмичења прошлио су још Диделанж, Сарпсборг, Ренџерс, Бордо…

Барнли се мучио са најмлађим чланом династије Фергусон, Хрват пресудио Осијеку на Ајброксу, испали АЗ Алкмар и Рио Аве, даље иду Севиља, Бордо, ФСЦБ... Осам голова на северу Португалије.

Мало драме, осам голова на северу Португалије и елиминација Рио Авеа у судару са Јагјелонијом. И мање-више рутинске победе већине фаворита у завршним борбама другогкола квалификација за Лигу Европе. Навијачи Осијека су се додуше понадали након две добре шансе при резултату 0:0 на препуном Глазгову на Ајброксу, али им је “њихов“ Никола Катић на крају пресудио, па погодак Борне Баришића у последњим тренуцима меча за коначних 1:1 није имао утицај на то ко ће наставити такмичење.

Од фаворита, рекло би се да је само АЗ испао, мада се то и дало наслутити после Каиратових 2:0 у Казахстану. Данас у Алкмару 2:1 за холандског представника, али и тај други гол је пао тек у завршници меча што ће рећи да правих узбуђења није било. Бауржан Исламхан је већ у 28. минуту са пенала довео госте у вођство, а без Алирезе Јаханбакша и Воута Вегхорста, понајбољих играча из прошле сезоне који су овог лета променили средине, АЗ једноставно није могао до било чега већег од Пирове победе.

Бордо је рутински отписао Вентспилс 2:1, док Ујпешт није смео ни да се нада да ће макар закувати двомеч са Севиљом: у Мађарској 3:1 за Шпанце уз два гола Пабла Сарабије. ФЦСБ је одмах после жреба знао да ће лако против Рудара из Велења – 4:0.

Навијачи нису могли да баш мирно седне на столицама у Барнлију и Познању. Пољаци су тек у продужетку успели да захваљујући стрелцу хет-трика Кристијану Гиткјаеру стигну до 3:1 против Шахтјора из Солигорска. Белоруси су баш тешко примили тај пораз, па су у размаку од 118. до 120. минута добили чак три црвена картона?! Барнли, представник Премијер лиге у другом колу квалификација за Лигу Европе, добрано се намучио са Абердином, али Џек Корк није дозволио Шкотима да поново славе поносно презиме Фергусона. Млади Луис Фергусон (18), син некадашњег шкотског репрезентативца Дерека и сестрић још једног члана националног тима Барија Фергусона, успео је да акробатским “маказицама“ одведе утакмицу у продужетке. Али  је тамо Корк први потегао, а Ешли Барнс потом био прецизан са креча, па је Барнли славио са 3:1.

Рапуцавање звездаша и Звездиних жеља у Братислави: Чаврић, Каду, Шпорар... Слован убедљив.

Балзан је био на прагу сензације на Малти, али је Вукан Савићевић удахнуо нови живот Словану, па је у Братислави уследила сурова освета: 3:1 и пласман у треће коло квалификација за Лигу Европе и то на крилима још пар играча чија смо имена у протеклим годинама углавном писали у текстовима о Црвеној звезди.

Савићевић је поново давао ритам Словановој игри, али је реализацију препустио другима. Па је тако први гол за Словаке већ у седмом минуту постигао Александар Чаврић, дугогодишња жеља Звездиног генералног директора Звездана Терзића, да би други и трећи потписао Андраж Шпорар, такође један од фудбалера са списка жеља београдских црвено-белих, додуше од пре две сезоне.

Један од та два гола спаковао му је Дејан Дражић, бивши нападач ОФК Београда кога су годинама тражили  и Звезда и Партизан, док је – ето још једне паралеле – аутор јединог поготка за госте са Малте биоКаду, некада миљеник навијача клуба из Љутице Богдана.

3/4!

То је учинак српских тимова после четврте европске недеље овог лета.

Црвена звезда је у уторак изборила пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона, а у среду су у трећу рунду борбе за улазак у Лигу Европе прошли Партизан и Спартак из Суботице, док је Раднички из Ниша стао у двомечу против Макабија.

Европски четвртак српског фудбала почео је у Литванији, где је Партизан прошао ремијем који је наговестио буран петак у Хумској.

Сат касније, Спартак Суботица је у Прагу направио огромну европску победу, елиминисавши Спарту из Прага. Упорни Бачвани изгубили су у Чешкој, али поразом који их је ипак увео у следећу рунду.

Вече је завршено у Нишу, где је Раднички губио од Макабија 0:2 (укупно 0:4), али је потом храбром игром изједначио и ипак улепшао навијачима велику утакмицу, какву је Чаир дуго чекао.

Касније током ноћи комплетирани су сви парови 3. кола квалификација за Лигу Европе, а утакмице ће бити одигране у наредна два четвртка - 9. и 16. августа. Жреб за четврту рунду заказан је за понедељак.

Парови 3. кола квалификација за Лигу Европе:

"стаза шампиона"

Лудогорец (Бугарска) - Зрињски (БиХ)
Легија (Пољска) - Диделанж (Луксембург)
Алашкерт (Јерменија) - Клуж (Румунија)
Олимпија (Словенија) - Хелсинки (Финска)
Шериф (Молдавија) - Валур (Исланд)
Корк Сити (Република Ирска) - Розенборг (Норвешка)
Спартакс Јурмала (Летонија) - Судува (Литванија)
Њу Сејнтс (Велс) - Митјиланд (Норвешка)
Хапоел Бер Шева (Израел) - АПОЕЛ (Кипар)
Торпедо Кутаиси (Грузија) - Кукеши (Албанија)

"главна стаза"

Пјуник (Јерменија) - Макаби Тел Авив (Израел)
Динамо Минск (Белорусија) - Зенит Санкт Петербург (Русија)
Штурм (Аустрија) - АЕК Ларнака (Кипар)
Сарпсборг (Норвешка) - Ријека (Хрватска)
Башакшехир (Турска) - Барнли (Енглеска)
Зорја (Украјина) - Брага (Португал)
Хапоел Хаифа (Израел) - Аталанта (Италија)
Генк (Белгија) - Лех (Пољска)
Витесе (Холандија) - Базел (Швајцарска)
Нордсјеланд (Данска) - Партизан (Србија)
Хибернијан (Шкотска) - Молде (Норвешка)
Хајдук Сплит (Хрватска) - ФЦСБ (Румунија)
Севиља (Шпанија) - Жалгирис (Литванија)
Сигма (Чешћа) - Каират (Казахстан)
Слован (Словачка) - Рапид Беч (Аустрија)
Марјумпољ (Украјина) - Бордо (Француска) 
ЦСКА Софија (Бугарска) - Копенхаген (Данска)
Олимпијакос (Грчка) - Луцерн (Швајцарска)
Ренџерс (Шкотска) - Марибор (Словенија)
Тренчин (Словачка) - Фејнорд (Холандија)
Јагјелонија (Пољска) - Гент (Белгија)
Спартак Суботица (Србија) - Брондби (Данска)
УФА (Русија) - Прогрес Нидеркорн (Луксембург)
Бешикташ (Турска) - ЛАСК (Аустрија)
Аполон (Кипар) - Динамо Брест (Белорусија)
Лајпциг (Немачка) - Универзитатеа Крајова (Румунија)

СВИ РЕЗУЛТАТИ ДРУГОГ КОЛА...
 
У четвртак су комплетирани сви двомечи друге рунде. Прочитајте резултате:

"стаза шампиона"

Корк сити је жребом извучен директно у 3. коло
Линколн (Гибралтар) - Њу Сејнтс (Велс) 1:1, укупно 2:3
Викингур (Фарска острва) - Торпедо (Грузија) 0:4, укупно 0:7
Валета (Малта) - Зрињски (Босна и Херцеговина) 1:2, укупно 2:3
Валур (Исланд) - Санта Колома 3:0 (Андора), укупно 3:1
Алашкерт (Јерменија) - Сутјеска (Црна Гора) 0:0, укупно 1:0
Дрита ("Косово") - Диделанж (Луксембург) 1:1, укупно 2:3
Ла Флорита (Сан Марино) - Спартакс Јурмала (Летонија) 0:3, укупно 0:9
Флора (Естонија) - АПОЕЛ (Кипар) 2:0, укупно 2:5
Крусејдерс (Северна Ирска) - Олимпија (Словенија) 1:1, укупно 2:6

"главна стаза"

Лачи (Албанија) - Молде (Норвешка) 0:2, укупно 0:5
АЕК Ларнака (Кипар) - Дандалк (Република Ирска) 4:0, укупно 4:0
Тренчин (Словачка) - Горњик (Пољска) 4:1, укупно 5:1
Тракаи (Литванија) - Партизан (Србија) 1:1, укупно 1:2
Динамо Минск (Белорусија) - Дунајска Стреда (Словачка) 4:1, укупно 7:2
Славија Софија (Бугарска) - Хајдук Сплит (Хрватска) 2:3, укупно 2:4
Хакен (Шведска) - Лајпциг (Немачка) 1:1, укупно 1:5
Лилестром (Норвешка) - ЛАСК (Аустрија) 1:2, укупно 1:6
Прогрес Нидеркорн (Луксембург) - Хонвед (Мађарска) 2:0, укупно 2:1
Вадуз (Лихтенштајн) - Жалгирис (Литванија) 1:1, укупно 1:2
АИК (Шведска) - Нордсјеланд (Данска) 0:1, укупно 0:2
Адмира (Беч) - ЦСКА Софија (Бугарска) 1:3, укупно 1:6
Спарта Праг (Чешка) - Спартак Суботица (Србија) 2:1, укупно 2:3
Аполон (Кипар) - Жељезничар (Босна и Херцеговина) 3:1, укупно 5:2
Маријуполе (Украјина) - Ђургарден (Шведска) 2:1, укупно 3:2
Атромитос (Грчка) - Динамо Брест (Белорусија) 1:1, укупно 4:5
Слован Братислава (Словачка) - Балзан (Малта) 3:1, укупно 4:3
Копенхаген (Данска) - Стјарнан (Исланд) 5:0, укупно 7:0
Бешикташ (Турска) - Б36 (Фарска острва) 6:0, укупно 8:0
Витесе (Холандија) - Виторул (Румунија) 3:1, укупно 5:3
Астерас Триполис (Грчка) - Хибернијан (Шкотска) 1:1, укупно 3:4
Сарајево (Босна и Херцеговина) - Аталанта (Италија) 0:8, укупно 2:10
Марибор (Словенија) - Чикура (Грузија) 2:0, укупно 2:0
Домжале (Словенија) - УФА (Русија) 1:1, укупно 1:1
ФЦСБ (Румунија) - Рудар (Словенија) 4:0, укупно 6:0
Ренџерс (Шкотска) - Осијек (Хрватска) 1:1, укупно 2:1
АЗ Алкмар (Холандија) - Каират (Казахстан) 2:1, укупно 2:3
Барнли (Енглеска) - Абердин (Шкотска) 3:1, укупно 4:2
Бордо (Француска) - Вентспилс (Летонија) 2:1, укупно 3:1
Лех (Пољска) - Шахтјор Солигорск (Белорусија) 3:1 укупно 4:2
Сарспорг 08 (Норвешка) - Сент Гален (Швајцарска) 1:0, укупно 2:2
Раднички Ниш (Србија) - Макаби Тел Авив (Израел)2:2, укупно 2:4
Рио Аве (Португал) - Јагјелонија (Пољска) 4:4, укупно 4:5
Ујпешт (Мађарска) - Севиља (Шпанија) 1:3, укупно 1:7
Хафнарфјордур (Исланд) - Хапоел Хаифа (Израел) 0:1, укупно 1:2

Извор: мондо.ба/мондо.рс/моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар