Видео: Има 40 година, а и даље се глупира!

Буфон морао да пева: И није га био блам! Послушајте како је голман Пари Сен Жермена прошао први тест пред саиграчима. Распевана иницијација комичара Ђиђија Буфона! Саиграчи су попадали на патос од смеха.

Фудбал 03.08.2018 | 08:15
Видео: Има 40 година, а и даље се глупира!
Иницијација у новим тимовима обавезна је за све играче, без обзира на то колике су звезде или колико година имају. Па, макар се они звали Ђанлуиђи Буфон!

Славни италијански голман припрема се за нову сезону у свом новом тиму, Пари Сен Жермену, где је обичај да новајлије запевају током тимске вечере.

Један од најпозитивнијих играча и личности међу великанима није се устезао да запева пред фудбалерима које зна и пред онима које ће тек упознати.

Његови саиграчи Нејмар и Марко Верати били су ту да се добро насмеју и да сниме легенду како пева. Послушајте.



Две и кусур већ деценије на самом врху фудбалског ланца исхране. Ђанлуиђи Буфон је величина која би морала да буде поштеђена формалности које трпи остали играчи. Али кад је неко рођен као шмекер нема проблем ни са шалом на сопствени рачун, па је Буфон без икаквих проблема прихватио да прође иницијацију каквој се подвргавају новајлије у клубовима широм света.

Углавном су додуше млади играчи у питању. И често их буде помало стид због тога. Али Буфон им је данас објаснио да нема разлога за тако нешто. Све је то фудбал, све је то шала, све је то живот, а кроз живот треба корачати са осмехом.

И зато мало италијанског шмека у Паризу.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар