Video: Ima 40 godina, a i dalje se glupira!

Bufon morao da peva: I nije ga bio blam! Poslušajte kako je golman Pari Sen Žermena prošao prvi test pred saigračima. Raspevana inicijacija komičara Điđija Bufona! Saigrači su popadali na patos od smeha.

Fudbal 03.08.2018 | 08:15
Video: Ima 40 godina, a i dalje se glupira!
Inicijacija u novim timovima obavezna je za sve igrače, bez obzira na to kolike su zvezde ili koliko godina imaju. Pa, makar se oni zvali Đanluiđi Bufon!

Slavni italijanski golman priprema se za novu sezonu u svom novom timu, Pari Sen Žermenu, gde je običaj da novajlije zapevaju tokom timske večere.

Jedan od najpozitivnijih igrača i ličnosti među velikanima nije se ustezao da zapeva pred fudbalerima koje zna i pred onima koje će tek upoznati.

Njegovi saigrači Nejmar i Marko Verati bili su tu da se dobro nasmeju i da snime legendu kako peva. Poslušajte.



Dve i kusur već decenije na samom vrhu fudbalskog lanca ishrane. Đanluiđi Bufon je veličina koja bi morala da bude pošteđena formalnosti koje trpi ostali igrači. Ali kad je neko rođen kao šmeker nema problem ni sa šalom na sopstveni račun, pa je Bufon bez ikakvih problema prihvatio da prođe inicijaciju kakvoj se podvrgavaju novajlije u klubovima širom sveta.

Uglavnom su doduše mladi igrači u pitanju. I često ih bude pomalo stid zbog toga. Ali Bufon im je danas objasnio da nema razloga za tako nešto. Sve je to fudbal, sve je to šala, sve je to život, a kroz život treba koračati sa osmehom.

I zato malo italijanskog šmeka u Parizu.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar