Перез ће пустити Модрића, али цијена је огромна!

Председник Реала реаговао на гласине да ће хрватски везиста отићи у Италију.  Дон Флорентино смирено: Може Модрић да иде, али за 750. 000. 000. . . ! Интерови планови се полако јалове. . .

Фудбал 03.08.2018 | 22:00
Перез ће пустити Модрића, али цијена је огромна!
Интер је амбициозно кренуо по Луку Модрића (32) и добио од Реала изричито "НЕ".

Италијански клуб наводно је одустао од покушаја да доведе Артура Видала из Бајерна да би се појачао најбољим играчем Светског првенства у Русији, али је шпански лист "Марка" неколико пута објавио демантије Модрићевог клуба и агента.

Председник Реала Флорентино Перез тим поводом је дао и веома јасну изјаву:

"Модрић може на један једини начин да оде из Реала. А, то је да га неко плати 750 милиона евра".

Модрић је и даље под уговором са шампионом Европе и према том споразуму биће члан "краљевског клуба" до 2020. године.

Некадашњи везиста Динама и Тотенхема члан је Реала већ шест година и на стадиону "Сантјаго Бернабеу" израстао је у једног од најбољих играча на свету.Са Кристијаном Роналдом и остатком екипе донео је Мадриђанима четири титуле Лиге шампиона.

Кристијану је овог лета допуштено да оде у Јувентус, док на Модрића очигледно и даље рачунају, што и не чуди, јер је и у Русији показао да је и даље у пуној снази, без обзира на то што ће у септембру напунити 33. године.

Интер и Лука Модрић - данас смо већ писали како та прича уопште није нереална, поготово након што је гас додатно додао Марцело Брозовић својом поруком на Инстаграму, где је поручио: "Договор пао", па поставио слику са репрезентативним другом.   

Реал Мадрид до овог поподнева није реаговао на спекулације из Италије. А када се огласио, Флорентино Перез био је прилично јасан. Као ударна вест на насловној страни мадридске Марке, односно њеног дигиталног издања, стоји оштри деманти да би шампион Европе могао да пусти најбољег играча Мундијала у Русији. Заправо, Перез је био врло прецизан: "Једина могућност да Лука Модрић напусти Мадрид овог лета јесте да заинтересовани клуб Реалу уплати 750.000.000 евра". Тачка.

Остаје нејасно како 750.000.000 ако је Лукина откупна клаузула пола милијарде, али то је у овом случају мање важно јер се тим цифрама сигурно неће баратати.  

Колико реално звучи да би Реал могао да одустане од Модрића због његових година (ускоро пуни 33 и последња је шанса да се на њему нешто заради), толико је тешко поверовати да би у истом прелазном року Краљевски клуб могао себи да дозволи да остане без Кристијана Роналда и Луке Модрића. Марка у истом тексту, међутим, наводи да је то чак мањи проблем у односу на тренутну ситуацију у Мадриду. Јер Перез и његови сарадници немају ни на видику адекватну замену. 

Модрић се са породицом тренутно налази на одмору на Сардинији и за викенд се враћа у Мадрид где ће разговарати са Флорентином Перезом и саопшитити му своје жеље. Став дон Флорентина делује доста непоколебљиво на прву лопту, али сетите се само како је демантовао и одлазак Роналда у Јувентус. Само пет, шест дана касније било је јасно да је ЦР7 нови нападач Старе даме...

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар