Срнић: Све смо бољи!

"Екипа напредује добија на самопоуздању и мислим да и нас и навијаче очекују лепе ствари ове године", поручио фудбалер Звезде после пласмана у 3. коло квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 03.08.2018 | 19:00
Срнић: Све смо бољи!
Црвена звезда успешно је окончала двомеч са Судувом и изборила пласман у 3. Коло квалификација за Лигу шампиона.

Црвено-бели су после победе од 3:0 у Београду, славили И у реваншу – 2:0.

"Знали смо да нас и после победе у Београду очекује тешка утакмица у гостима и зато смо приступили мечу као да немамо предност из првог сусрета. Ушли смо заиста јако у меч и мислим да после првих неколико минута нико није сумњао у позитиван исход. Нисмо много размишљали о наредном противнику у квалификацијама за Лигу шампиона, заиста смо били потпуно фокусирани на Судуву", рекао је Звездин везиста Бранко Јовичић.

За црвено-беле нема одмора, јер их одмах очекује наставак такмичења у Суперлиги, а потом и меч са Спартаком из Трнаве на европској сцени.

"Сада нас у првенству очекује јако тешка утакмица против Вождовца на њиховом терену, па када донесемо нова три бода стручни штаб ће до најситнијих детаља анализирати игру Спартака из Трнаве и припремити тактику. Они су сигурно изузетно опасан противник, избацили су првака Пољске, Легију, тако да нас очекује озбиљна европска утакмица", навео је Јовичић.

Његов саиграч на средини терена Славољуб Срнић пропустио је неколико утакмица на почетку ове сезоне због повреде, али је био у стартној постави против Судуве у реваншу.

"Ово ми је прва утакмица после паузе, а да сам одиграо мало више минута. Мало ми је теже пало, али биће лакше кад се вратим у ритам. Брзо ћу", рекао је Срнић.

Он је задовољан путем којим екипа иде и верује у још једну успешну сезону.

"Прошли смо даље и то је најбитније. Добро је и што поново нисмо примили гол. Показали смо да смо много квалитетнија екипа од Судуве, и одрадили смо у реваншу сав посао који је пред нас постављен. Чекамо сада код куће Спартак Трнаву, спремићемо се како треба и не сумњам да ћемо се још једном показати у правом светлу. Све смо бољи, самим победама и утакмицама екипа напредује, добија на самопоуздању и мислим да нас очекују лепе ствари ове године, и нас и навијаче", закључио је Срнић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар