Srnić: Sve smo bolji!

"Ekipa napreduje dobija na samopouzdanju i mislim da i nas i navijače očekuju lepe stvari ove godine", poručio fudbaler Zvezde posle plasmana u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal 03.08.2018 | 19:00
Srnić: Sve smo bolji!
Crvena zvezda uspešno je okončala dvomeč sa Suduvom i izborila plasman u 3. Kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su posle pobede od 3:0 u Beogradu, slavili I u revanšu – 2:0.

"Znali smo da nas i posle pobede u Beogradu očekuje teška utakmica u gostima i zato smo pristupili meču kao da nemamo prednost iz prvog susreta. Ušli smo zaista jako u meč i mislim da posle prvih nekoliko minuta niko nije sumnjao u pozitivan ishod. Nismo mnogo razmišljali o narednom protivniku u kvalifikacijama za Ligu šampiona, zaista smo bili potpuno fokusirani na Suduvu", rekao je Zvezdin vezista Branko Jovičić.

Za crveno-bele nema odmora, jer ih odmah očekuje nastavak takmičenja u Superligi, a potom i meč sa Spartakom iz Trnave na evropskoj sceni.

"Sada nas u prvenstvu očekuje jako teška utakmica protiv Voždovca na njihovom terenu, pa kada donesemo nova tri boda stručni štab će do najsitnijih detalja analizirati igru Spartaka iz Trnave i pripremiti taktiku. Oni su sigurno izuzetno opasan protivnik, izbacili su prvaka Poljske, Legiju, tako da nas očekuje ozbiljna evropska utakmica", naveo je Jovičić.

Njegov saigrač na sredini terena Slavoljub Srnić propustio je nekoliko utakmica na početku ove sezone zbog povrede, ali je bio u startnoj postavi protiv Suduve u revanšu.

"Ovo mi je prva utakmica posle pauze, a da sam odigrao malo više minuta. Malo mi je teže palo, ali biće lakše kad se vratim u ritam. Brzo ću", rekao je Srnić.

On je zadovoljan putem kojim ekipa ide i veruje u još jednu uspešnu sezonu.

"Prošli smo dalje i to je najbitnije. Dobro je i što ponovo nismo primili gol. Pokazali smo da smo mnogo kvalitetnija ekipa od Suduve, i odradili smo u revanšu sav posao koji je pred nas postavljen. Čekamo sada kod kuće Spartak Trnavu, spremićemo se kako treba i ne sumnjam da ćemo se još jednom pokazati u pravom svetlu. Sve smo bolji, samim pobedama i utakmicama ekipa napreduje, dobija na samopouzdanju i mislim da nas očekuju lepe stvari ove godine, i nas i navijače", zaključio je Srnić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar