Пир хрватских хулигана усред Србије!

Хрватски навијачи покрали и демолирали пумпу у Србији! Око 200 навијача сплитског "Хајдука" демолирало је бензинску пумпу на ауто-путу код Врчина, сазнаје Б92.  Хрватски хулигани исцртали су усташке симболе на згради пумпе у Врчину и опљачкали је. . .

Фудбал 02.08.2018 | 17:00
Пир хрватских хулигана усред Србије!
Навијачи групе "Торцида" упали су око 3.30 х, покрали су и разлупали рафове Молове пумпе.

Навијачи фудбалског клуба "Хајдук" из Сплита узели су већу количину пића из продавнице на бензинској станици "Мол" у Врчину и отишли не плативши, речено је у МУП-у Србије.

Како је наведено, на пумпи су након тога исписали и графите навијачке групе поменутог хрватског клуба и испревртали неколико канти за смеће.

Полиција интензивно ради на идентификацији учесника.

Како незванично сазнаје Прва телевизија, одгурнули су и једног радника, нису му нанели озбиљније повреде. Током дивљања, хрватски навијачи исцртали су усташке симболе.

Хрватски навијачи кренули су пут Софије на утакмицу Лиге Европе између "Славије" и "Хајдука" из Сплита.

"Навијачи" Фудбалског клуба Хајдук из Сплита покрали су у среду увече већу количину пића из продавнице на бензинској станици "Мол" у Врчину и отишли не плативши, речено је данас Тањугу у МУП-у Србије.

Прва ТВ јавља и да су хулигани из Хрватске исцртали усташке симболе на згради пумпе и опљачкали и демолирали рафове.

У групи је било око 200 "навијача" који су из Хрватске кренули пут Софије на утакмицу Лиге Европе измеду Славије и Хајдука из Сплита. Из Бугарске је, иначе, стигла порука у Далмацију да се навијачи Хајдука неће лепо провести у Софији, јер се припрема "освета" за ранији сукоб ове две "навијачке" групе.

Навијачи групе "Торцида" упали су на пумпу око 3.30 сати.

Одгурнули су и једног радника, али нису му нанели озбиљније повреде, наводи Прва.

Сплитски хулигани познати су по оваквим инцидентима. Својевремено су телима, на утакмици у Италији, направили нацистички кукасти крст, а исти озлоглашени симбол био је исцртан кречом на стадиону "Пољуд" у Сплиту, уочи репрезентативне утакмице Хрватске против Италије.

Подсетимо и да је група Сплићана, која није у Торциди, учествовала у бруталној тучи на вечитом дербију, дуелу Патизана и Црвене звезде, на стадиону црно-белих средином децембра прошле године. Сви Сплићани који су учествовали у тучи, а које је неко очигледно унајмио, били су на издржавању вишемесечних казни затвора у Србији.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар