Pir hrvatskih huligana usred Srbije!

Hrvatski navijači pokrali i demolirali pumpu u Srbiji! Oko 200 navijača splitskog "Hajduka" demoliralo je benzinsku pumpu na auto-putu kod Vrčina, saznaje B92.  Hrvatski huligani iscrtali su ustaške simbole na zgradi pumpe u Vrčinu i opljačkali je. . .

Fudbal 02.08.2018 | 17:00
Pir hrvatskih huligana usred Srbije!
Navijači grupe "Torcida" upali su oko 3.30 h, pokrali su i razlupali rafove Molove pumpe.

Navijači fudbalskog kluba "Hajduk" iz Splita uzeli su veću količinu pića iz prodavnice na benzinskoj stanici "Mol" u Vrčinu i otišli ne plativši, rečeno je u MUP-u Srbije.

Kako je navedeno, na pumpi su nakon toga ispisali i grafite navijačke grupe pomenutog hrvatskog kluba i isprevrtali nekoliko kanti za smeće.

Policija intenzivno radi na identifikaciji učesnika.

Kako nezvanično saznaje Prva televizija, odgurnuli su i jednog radnika, nisu mu naneli ozbiljnije povrede. Tokom divljanja, hrvatski navijači iscrtali su ustaške simbole.

Hrvatski navijači krenuli su put Sofije na utakmicu Lige Evrope između "Slavije" i "Hajduka" iz Splita.

"Navijači" Fudbalskog kluba Hajduk iz Splita pokrali su u sredu uveče veću količinu pića iz prodavnice na benzinskoj stanici "Mol" u Vrčinu i otišli ne plativši, rečeno je danas Tanjugu u MUP-u Srbije.

Prva TV javlja i da su huligani iz Hrvatske iscrtali ustaške simbole na zgradi pumpe i opljačkali i demolirali rafove.

U grupi je bilo oko 200 "navijača" koji su iz Hrvatske krenuli put Sofije na utakmicu Lige Evrope izmedu Slavije i Hajduka iz Splita. Iz Bugarske je, inače, stigla poruka u Dalmaciju da se navijači Hajduka neće lepo provesti u Sofiji, jer se priprema "osveta" za raniji sukob ove dve "navijačke" grupe.

Navijači grupe "Torcida" upali su na pumpu oko 3.30 sati.

Odgurnuli su i jednog radnika, ali nisu mu naneli ozbiljnije povrede, navodi Prva.

Splitski huligani poznati su po ovakvim incidentima. Svojevremeno su telima, na utakmici u Italiji, napravili nacistički kukasti krst, a isti ozloglašeni simbol bio je iscrtan krečom na stadionu "Poljud" u Splitu, uoči reprezentativne utakmice Hrvatske protiv Italije.

Podsetimo i da je grupa Splićana, koja nije u Torcidi, učestvovala u brutalnoj tuči na večitom derbiju, duelu Patizana i Crvene zvezde, na stadionu crno-belih sredinom decembra prošle godine. Svi Splićani koji su učestvovali u tuči, a koje je neko očigledno unajmio, bili su na izdržavanju višemesečnih kazni zatvora u Srbiji.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar