Модрићева жена Интеру: Желите ли Луку?!

Лука Модрић, најбољи фудбалер Мундијала, могао би да пређе у Интер из Милана, пре свега на захтев своје супруге.

Фудбал 03.08.2018 | 16:00
Модрићева жена Интеру: Желите ли Луку?!
Модрић је од 2012. године у Реал Мадриду, са којим је освојио четири Лиге шампиона у последњих пет година, али након одласка Кристијана Роналда у Јувентус Хрват би могао да му се придружи у Серији А.

33-годишњи Модрић је у контакту са Интером, како је пренео италијански новинар Ђанлука Ди Марцио, а његови агенти свакодневно разговарају са обе стране не би ли дошло до остваривања трансфера.

Ипак, како пише италијанска "газзетта", најзаслужнија за потенцијални трансфер Луке је његова жена Вања Боснић, која је наводно челнике Интера упитала да ли желе да потпишу хрватског везисту.

"Нероазури" се наравно нису ни на секунду премишљали, али проблем код његовог преласка није вољни, већ финансијски, а то је нешто на чему све ово време раде Модрићеви агенти и челници Мадриђана.

Уколико Интеру пропадне договор са "ЛМ10", одмах би требало да потпише искусни Чилеанац Артуро Видал, чији агент је недавно виђен у Милану због финализације преговора, који су заустављени када се отворила могућност довођења најбољег фудбалера Светског првенства.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар