Modrićeva žena Interu: Želite li Luku?!

Luka Modrić, najbolji fudbaler Mundijala, mogao bi da pređe u Inter iz Milana, pre svega na zahtev svoje supruge.

Fudbal 03.08.2018 | 16:00
Modrićeva žena Interu: Želite li Luku?!
Modrić je od 2012. godine u Real Madridu, sa kojim je osvojio četiri Lige šampiona u poslednjih pet godina, ali nakon odlaska Kristijana Ronalda u Juventus Hrvat bi mogao da mu se pridruži u Seriji A.

33-godišnji Modrić je u kontaktu sa Interom, kako je preneo italijanski novinar Đanluka Di Marcio, a njegovi agenti svakodnevno razgovaraju sa obe strane ne bi li došlo do ostvarivanja transfera.

Ipak, kako piše italijanska "gazzetta", najzaslužnija za potencijalni transfer Luke je njegova žena Vanja Bosnić, koja je navodno čelnike Intera upitala da li žele da potpišu hrvatskog vezistu.

"Neroazuri" se naravno nisu ni na sekundu premišljali, ali problem kod njegovog prelaska nije voljni, već finansijski, a to je nešto na čemu sve ovo vreme rade Modrićevi agenti i čelnici Madriđana.

Ukoliko Interu propadne dogovor sa "LM10", odmah bi trebalo da potpiše iskusni Čileanac Arturo Vidal, čiji agent je nedavno viđen u Milanu zbog finalizacije pregovora, koji su zaustavljeni kada se otvorila mogućnost dovođenja najboljeg fudbalera Svetskog prvenstva.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar