Званично: „Вратија се Шиме“ и добио „двојку“!

За 2. 800. 000 евра. . . А сутра Видал! Интер решио питање десног бека.

Фудбал 02.08.2018 | 18:50
Званично: „Вратија се Шиме“ и добио „двојку“!
Коначно је завршена и та прича. Шиме Врсаљко се вратио у Италију после две сезоне у Атлетику из Мадрида. Али овога пута на велика врата и као велико појачање Интера!

Хрватски репрезентативац је вечерас и званично постао члан Неразура пошто је данас успешно обавио лекарске прегледе.

Врсаљко је успео да издејствује трансфер из Атлетика у којем није био задовољан и да се врати у Серију А где је три године са успехом носио дрес Ђенове и Сасуола.

Врсаљко је дошао на позајмицу из Атлетика за коју ће Интер палтити 6.500.000 евра уз опцију да га откупи наредног лета. С обзиром на висину позајмице, јасно је да ће Неразури искористити право да откупе Хрвата јер нико не баца толико паре само на позајмицу. То ће их следећег лета коштати 17.500.000 евра то је уанпред утврена цена, па ће трансфер хрватског репрезентативца коштати укупшно 24.000.000 евра.

Добро је прошао и Врсаљко. Зарађиваће 2.800.000 евра по сезони и играти у екипи са саиграчима из репрезентације Перишићем и Брозовићем. Када га Интер откупи, потписаће уговор на још четири године.

У новом клубу је задужио дрес са бројем „два“ и биће решење а десни бок Неразура који је рак-рана клуба од одлазака Занетија и Мајкона.

Интерова прва жеља је био оао Кансело, али није могао да палти високу цену од 35.000.000 евра за откуп коју је поставила Валенсија и Португалац је завршио у Јувентусу. Помињали су се Запакоста из Челсија,Дармијан из Манчестер Јунајтеда, Видал из Барселоне, Пићини из Спортинга... Ипак, Спалети је инсистирао наВрсаљку. И добио га.

Ово је прва добра вест за Интерове навијаче, а друга стиже сутра. На лекарске прегледе стиже Артуро Видализ Бајерна. Неразури ће Бајерну платити 22.000.000 евра за Чилеанца који ће током трогодишњег уговора зарађивати 4.500.000 евра по сезони.

И то био био крај Интерових куповина за ово лето осим ако не експлодира трансфер бомба звана ЛукаМодрић!

Извор: Моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар