Zvanično: „Vratija se Šime“ i dobio „dvojku“!

Za 2. 800. 000 evra. . . A sutra Vidal! Inter rešio pitanje desnog beka.

Fudbal 02.08.2018 | 18:50
Zvanično: „Vratija se Šime“ i dobio „dvojku“!
Konačno je završena i ta priča. Šime Vrsaljko se vratio u Italiju posle dve sezone u Atletiku iz Madrida. Ali ovoga puta na velika vrata i kao veliko pojačanje Intera!

Hrvatski reprezentativac je večeras i zvanično postao član Nerazura pošto je danas uspešno obavio lekarske preglede.

Vrsaljko je uspeo da izdejstvuje transfer iz Atletika u kojem nije bio zadovoljan i da se vrati u Seriju A gde je tri godine sa uspehom nosio dres Đenove i Sasuola.

Vrsaljko je došao na pozajmicu iz Atletika za koju će Inter paltiti 6.500.000 evra uz opciju da ga otkupi narednog leta. S obzirom na visinu pozajmice, jasno je da će Nerazuri iskoristiti pravo da otkupe Hrvata jer niko ne baca toliko pare samo na pozajmicu. To će ih sledećeg leta koštati 17.500.000 evra to je uanpred utvrena cena, pa će transfer hrvatskog reprezentativca koštati ukupšno 24.000.000 evra.

Dobro je prošao i Vrsaljko. Zarađivaće 2.800.000 evra po sezoni i igrati u ekipi sa saigračima iz reprezentacije Perišićem i Brozovićem. Kada ga Inter otkupi, potpisaće ugovor na još četiri godine.

U novom klubu je zadužio dres sa brojem „dva“ i biće rešenje a desni bok Nerazura koji je rak-rana kluba od odlazaka Zanetija i Majkona.

Interova prva želja je bio oao Kanselo, ali nije mogao da palti visoku cenu od 35.000.000 evra za otkup koju je postavila Valensija i Portugalac je završio u Juventusu. Pominjali su se Zapakosta iz Čelsija,Darmijan iz Mančester Junajteda, Vidal iz Barselone, Pićini iz Sportinga... Ipak, Spaleti je insistirao naVrsaljku. I dobio ga.

Ovo je prva dobra vest za Interove navijače, a druga stiže sutra. Na lekarske preglede stiže Arturo Vidaliz Bajerna. Nerazuri će Bajernu platiti 22.000.000 evra za Čileanca koji će tokom trogodišnjeg ugovora zarađivati 4.500.000 evra po sezoni.

I to bio bio kraj Interovih kupovina za ovo leto osim ako ne eksplodira transfer bomba zvana LukaModrić!

Izvor: Mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar