Ухапшен због убиства

Службеници Јединице граничне полиције Орашје ухапсили су лице чији су иницијали С. Ш. /32/, јер је установљено да га потражује Опшински суд у Градачцу због убиства, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Република Српска 02.08.2018 | 13:31
Ухапшен због убиства
У саопштењу се додаје да је овај држављанин БиХ ухапшен јуче приликом уласка у БиХ и да је предат службеницима Судске полиције Оџак.

Службеници Јединице граничне полиције Дољани ухапсили су данас лице чији су иницијали З.Р. /22/, држављанина БиХ и Хрватске, јер је утврђено да је за њим Министарство унутрашњих послова Западно-херцеговачког кантона расписало потрагу због тешког кривичног дјела против безбједности јавног саобраћаја.

З.Р. је контролисан при уласку у БиХ на Међународном граничном прелазу Бијача и предат је службеницима Полицијске управе Широки Бријег.

Дан раније, на Међународном аеродрому Тузла, на лету из Базела, службеници Граничне полиције БиХ ухапсили су мушкарца чији су иницијали И.Х. /45/, јер је утврђено да га потражује Опшински суд у Тузли због кривичног дјела спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

Ово лице је предато службеницима Одјељења судске полиције судова у Тузланском кантону.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар