Uhapšen zbog ubistva

Službenici Jedinice granične policije Orašje uhapsili su lice čiji su inicijali S. Š. /32/, jer je ustanovljeno da ga potražuje Opšinski sud u Gradačcu zbog ubistva, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Republika Srpska 02.08.2018 | 13:31
Uhapšen zbog ubistva
U saopštenju se dodaje da je ovaj državljanin BiH uhapšen juče prilikom ulaska u BiH i da je predat službenicima Sudske policije Odžak.

Službenici Jedinice granične policije Doljani uhapsili su danas lice čiji su inicijali Z.R. /22/, državljanina BiH i Hrvatske, jer je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova Zapadno-hercegovačkog kantona raspisalo potragu zbog teškog krivičnog djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Z.R. je kontrolisan pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Bijača i predat je službenicima Policijske uprave Široki Brijeg.

Dan ranije, na Međunarodnom aerodromu Tuzla, na letu iz Bazela, službenici Granične policije BiH uhapsili su muškarca čiji su inicijali I.H. /45/, jer je utvrđeno da ga potražuje Opšinski sud u Tuzli zbog krivičnog djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Ovo lice je predato službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Tuzlanskom kantonu.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar