ЛЕ: Партизан - тим за Тракаи...

Јанковић је стартер, одбрана из реванша са Рударом, напад из Сурдулице! Косовић се сели на клупу, Ожеговић и Рикардо заједно. . .

Фудбал 01.08.2018 | 23:40
ЛЕ: Партизан - тим за Тракаи...
Традиција ни овога пута неће бити изневерена. Мирослав Ђукић опет је променио тим. Додуше, силом прилика, јер у односу на састав који је прошле седмице савладао Тракаи (1:0) није ни могао да рачуна на повређеног левог бека Златана Шеховића, с тим да рокада на позицији левог бека неће бити једина којој ће шеф струке Партизана прибећи пред реванш са литванским представником (четвртак, 18.00, РТС 1).

Писали смо већ да је, откако је сео на клупу црно-белих, Ђукић на свакој међународној утакмици диктирао у протокол другачијих 11, а реванш сусрет другог квалификационог кола за пласман у Лигу Европе биће 18. такав, пошто ће уз леву аут линију уместо Шеховића дејствовати Немања Г. Милетић. Можда у једној од својих последњих утакмица у црно-белом дресу, пошто се припрема његов трансфер у иностранство.

Остатак последње линије претрпеће измену у односу на онај који је пре три дана добио врањски Динамо у Сурдулици и на месту десног бека. У тим се, уместо Мирослава Вулићевића, враћа Габријел Енаке, па ће Румун, двојица Милетића (бек и штопер), као и Марк Валијенте тек други пут ове сезоне играти заједно, као што је био случај у реваншу са Рударом.

Појављивање Небојше Косовића, на месту Марка Јевтовића, прошле седмице, изгледа је било кратког дана, јер ће реванш са Тракаијем, заједно са Сашом Здјеларом почети Данило Пантић, поратком на позицију задњег езног на којој је деловао током већег дела 2018. Поменути тандем требало би да буде спона између дефанзивне и нападачке линије тима. Слично важи и за Марка Јанковића који ће се после три европска меча у којима је био или резервиста или на трибинама, појавити у улози стартера, како би продорима по крилу покушао да направи разлику.

И да, заједно са Сејдубом Сумом учествује у осмишљавању напада, слању лопти ка Рикарду Гомешу иОгњену Ожеговићу, пошто ће новајлија из португалског Насионала добити партнера у нападу. Истог као за викенд гостовању у Сурдулици, пошто је јасно – а на томе је неколико пута потенцирао управо Мирослав Ђукић – да Партизан жели што пре гол који би, практично, направио корак ка трећем колу.

Пројектовани састав Партизана: Стојковић – Енаке, Н. Р. Милетић, Валијенте, Н. Г. Милетић – Здјелар, Пантић, Јанковић, Сума – Ожеговић, Рикардо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар