Ален Омић поново у Турској?!

Доскорашњи центар Звезде могао би да настави каријеру у Галатасарају.  Ален Омић – Звездин ривал?! Клуб из Еврокупа послао понуду на адресу словеначког центра.

Кошарка 03.08.2018 | 22:45
Ален Омић поново у Турској?!
Попуњавањем центарске линије за следећу сезону (Цирбес-Оџо-Ристић), Црвена звезда мтс наговестила је оно што ће се извесно и догодити - растанак са Аленом Омићем.

Словеначком центру истекао је уговор после финала домаћег плеј-офа (у којем је био МВП) и према писању портала "Баскетбалл спхере" он би могао да се врати у Турску, јер га жели Галатасарај.

Истанбулски клуб веома је заинтересован за доскорашњег центра црвено-белих и ако га буде довео Омић ће се следеће сезоне поново вратити пред навијаче Звезде, али у дресу противничког клуба, јер је Галатасарај ривал црвено-белих у Еврокупу.

Омић је прошлу сезону почео у Хапоел Јерусалиму, а пре тога је играо и у Уникахи, Ефесу, Гран Канарији, Олимпији и Златорог Лашку, у којем је и почео каријеру.

У дресу Звезде он је одиграо 12 утакмица у АБА лиги и просечно постизао по 10,9 поена уз 5,1 скок, док је у Евролиги ну црвено-белом наступио на 11 мечева и постизао по 8,4 поена уз 3,9 скокова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар