Alen Omić ponovo u Turskoj?!

Doskorašnji centar Zvezde mogao bi da nastavi karijeru u Galatasaraju.  Alen Omić – Zvezdin rival?! Klub iz Evrokupa poslao ponudu na adresu slovenačkog centra.

Košarka 03.08.2018 | 22:45
Alen Omić ponovo u Turskoj?!
Popunjavanjem centarske linije za sledeću sezonu (Cirbes-Odžo-Ristić), Crvena zvezda mts nagovestila je ono što će se izvesno i dogoditi - rastanak sa Alenom Omićem.

Slovenačkom centru istekao je ugovor posle finala domaćeg plej-ofa (u kojem je bio MVP) i prema pisanju portala "Basketball sphere" on bi mogao da se vrati u Tursku, jer ga želi Galatasaraj.

Istanbulski klub veoma je zainteresovan za doskorašnjeg centra crveno-belih i ako ga bude doveo Omić će se sledeće sezone ponovo vratiti pred navijače Zvezde, ali u dresu protivničkog kluba, jer je Galatasaraj rival crveno-belih u Evrokupu.

Omić je prošlu sezonu počeo u Hapoel Jerusalimu, a pre toga je igrao i u Unikahi, Efesu, Gran Kanariji, Olimpiji i Zlatorog Lašku, u kojem je i počeo karijeru.

U dresu Zvezde on je odigrao 12 utakmica u ABA ligi i prosečno postizao po 10,9 poena uz 5,1 skok, dok je u Evroligi nu crveno-belom nastupio na 11 mečeva i postizao po 8,4 poena uz 3,9 skokova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar