Сахрањен адвокат Миша Огњановић

Адвокат Драгослав Миша Огњановић (57) који је убијен испред зграде на Новом Београду у суботу увече, сахрањен је данас у породичној гробници на Новом гробљу.

Србија 01.08.2018 | 18:09
Сахрањен адвокат Миша Огњановић
Познатог адвоката на вечни починак испратили су породица, уплакани супруга Сања Папић, Мишин син Петар, колеге, пријатељи, клијенти и поштоваци. Тужна поворка је кренула ка породичној гробници, из капеле први су изашли адвокатова удовица Сања и син Петар, а после ње мајка Луке Бојовића Анђелка и сестра Марија.



Све време киша лије као из кабла, а у тренутку спуштања ковчега као да се небо сручило. Огњановићев син Петар чврсто је загрлио удовицу његовог оца.

Од адвоката Огњановића емотивним говором се опростио његов колега и саборац Бранислав Тапушковић, који је подсетио на Драгославове ставове о послу и професионалности. Удовицу су придржавали да не падне.

Уколико буде ухапшен убица нашег Мише, бранићено га професионално. То је апсурд и проклетство нашег посла! Последњи пут смо се видели 26. јула и тада се његов син Петар пожалио како је уморан од посла. Миша је на то рекао да адвокат никад не одмара. Био је велики противник штрајка - причао је Тапушковић с тугом у гласу.



Раније данас, међу првима на Новом гробљу окупиле се се Огњановићеве колеге адвокати Зденко Томановић, Боривоје Боровић са ћерком Иреном, Зора Добричанин Никодиновић, Мома Булатовић, као и Бранимир Александрић, бивши директор Института за судску медицину...



Дошла је и Огњановићева друга супруга Наталија Михић, новинарка Маја Жежељ, Урош Шуваковић, некадашњи функционер СПС и службеник Државне безбедности за време Слободана Милошевића, певачица Ванеса Шокчић, Весна да Винча, бивша менекенка Катарина Ребрача, ултрадесничар Миша Вацић...



На Новом Гробљу је виђен и Зоран Мока Славнић, кошаркашка легенда.



Такође, присутни су и представници "делија", Звездине навијачке групе, на челу са Марком Вучковићем.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар