Sahranjen advokat Miša Ognjanović

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) koji je ubijen ispred zgrade na Novom Beogradu u subotu uveče, sahranjen je danas u porodičnoj grobnici na Novom groblju.

Srbija 01.08.2018 | 18:09
Sahranjen advokat Miša Ognjanović
Poznatog advokata na večni počinak ispratili su porodica, uplakani supruga Sanja Papić, Mišin sin Petar, kolege, prijatelji, klijenti i poštovaci. Tužna povorka je krenula ka porodičnoj grobnici, iz kapele prvi su izašli advokatova udovica Sanja i sin Petar, a posle nje majka Luke Bojovića Anđelka i sestra Marija.



Sve vreme kiša lije kao iz kabla, a u trenutku spuštanja kovčega kao da se nebo sručilo. Ognjanovićev sin Petar čvrsto je zagrlio udovicu njegovog oca.

Od advokata Ognjanovića emotivnim govorom se oprostio njegov kolega i saborac Branislav Tapušković, koji je podsetio na Dragoslavove stavove o poslu i profesionalnosti. Udovicu su pridržavali da ne padne.

Ukoliko bude uhapšen ubica našeg Miše, branićeno ga profesionalno. To je apsurd i prokletstvo našeg posla! Poslednji put smo se videli 26. jula i tada se njegov sin Petar požalio kako je umoran od posla. Miša je na to rekao da advokat nikad ne odmara. Bio je veliki protivnik štrajka - pričao je Tapušković s tugom u glasu.



Ranije danas, među prvima na Novom groblju okupile se se Ognjanovićeve kolege advokati Zdenko Tomanović, Borivoje Borović sa ćerkom Irenom, Zora Dobričanin Nikodinović, Moma Bulatović, kao i Branimir Aleksandrić, bivši direktor Instituta za sudsku medicinu...



Došla je i Ognjanovićeva druga supruga Natalija Mihić, novinarka Maja Žeželj, Uroš Šuvaković, nekadašnji funkcioner SPS i službenik Državne bezbednosti za vreme Slobodana Miloševića, pevačica Vanesa Šokčić, Vesna da Vinča, bivša menekenka Katarina Rebrača, ultradesničar Miša Vacić...



Na Novom Groblju je viđen i Zoran Moka Slavnić, košarkaška legenda.



Takođe, prisutni su i predstavnici "delija", Zvezdine navijačke grupe, na čelu sa Markom Vučkovićem.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar