ЛЕ - Пантић: Доста је што смо побиједили 1:0!

„Биће лепа утакмица“, сматра Сума.

Фудбал 02.08.2018 | 10:15
ЛЕ - Пантић: Доста је што смо побиједили 1:0!
Први пут за 73 године, колико постоји, дошао је Партизан у Литванију. У државу позантој по кошаркашким, ужели да направи фудбалски успех, да Тракаију покаже да (још) није зреоп за озбиљнији европску фудбал.

Црно-бели су у Виљнус донели предност из Београда (1:0), али нико од 20 играча, који су на располагању Мирославу Ђукићу, не помишља да тај минималац брани. Напротив.

„Хоћемо позитиван резултат. Очекивања су као и пред прву утакмицу, а помогао би нам гол у раној фази, како бисмо олакшали себи посао и обезбедили пролаз даље. Играћемо офанзивно“, обећао је Данило Пантић.

Позајмљени везиста Челсија нема дилеаму да је квалитет на страни састава из Хумске 1, мада се он није до краја оцртао на трави стадиона на Топчидерском брду.

„Тракаи је покушао и у Београду да игра кад има лопту и креира шансе, спречили смо га у томе. Ако будемо на нивоу, нема потребе да се прибојавамо. Победа је победа. Тако и она остварена на нашем стадиону. Код куће, без примљеног гола. Сасвим довољна предност пред реванш“.

Литванци су принуђени да јуре заостатак напасти, што би могло да олакша посао црно-белима, јер се претпоставља да ће, за разлику од прве утакмице, имати више простора пред  голом ривала. Опет...

„Очекујем исти Тракаи: дефанзиван, са два блока, али ће и офанзиви пробати нешто да направи, мора да јури гол“, подсетио је Данило Пантић.

Слично размишља и његов колега из везног реда, Сејдуба Сума.

„Очекујем леп меч. Имамо добар менталитет, спремни смо да одиграмо најбоље и покушамо да победимо. Кад погледате прву утакмицу, схватите да су се Литванци све време бранили и чекали контранапад. Очекујем да и сада играју слично, али верујем да ћемо да им пробијемо линије и дамо гол“, појаснио је репрезентативац Гвинеје.

Од њега Гробари очекују да коначно буде конкретан, говорио је за викенд и Мирослав Ђукић како од најскупљег појачања у клупској историји очекује голове и асистенције.

„Спреман сам. Боље је него прошле сезоне, осећам се добро“, уверава Сејдуба Сума.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар