LE - Pantić: Dosta je što smo pobijedili 1:0!

„Biće lepa utakmica“, smatra Suma.

Fudbal 02.08.2018 | 10:15
LE - Pantić: Dosta je što smo pobijedili 1:0!
Prvi put za 73 godine, koliko postoji, došao je Partizan u Litvaniju. U državu pozantoj po košarkaškim, uželi da napravi fudbalski uspeh, da Trakaiju pokaže da (još) nije zreop za ozbiljniji evropsku fudbal.

Crno-beli su u Viljnus doneli prednost iz Beograda (1:0), ali niko od 20 igrača, koji su na raspolaganju Miroslavu Đukiću, ne pomišlja da taj minimalac brani. Naprotiv.

„Hoćemo pozitivan rezultat. Očekivanja su kao i pred prvu utakmicu, a pomogao bi nam gol u ranoj fazi, kako bismo olakšali sebi posao i obezbedili prolaz dalje. Igraćemo ofanzivno“, obećao je Danilo Pantić.

Pozajmljeni vezista Čelsija nema dileamu da je kvalitet na strani sastava iz Humske 1, mada se on nije do kraja ocrtao na travi stadiona na Topčiderskom brdu.

„Trakai je pokušao i u Beogradu da igra kad ima loptu i kreira šanse, sprečili smo ga u tome. Ako budemo na nivou, nema potrebe da se pribojavamo. Pobeda je pobeda. Tako i ona ostvarena na našem stadionu. Kod kuće, bez primljenog gola. Sasvim dovoljna prednost pred revanš“.

Litvanci su prinuđeni da jure zaostatak napasti, što bi moglo da olakša posao crno-belima, jer se pretpostavlja da će, za razliku od prve utakmice, imati više prostora pred  golom rivala. Opet...

„Očekujem isti Trakai: defanzivan, sa dva bloka, ali će i ofanzivi probati nešto da napravi, mora da juri gol“, podsetio je Danilo Pantić.

Slično razmišlja i njegov kolega iz veznog reda, Sejduba Suma.

„Očekujem lep meč. Imamo dobar mentalitet, spremni smo da odigramo najbolje i pokušamo da pobedimo. Kad pogledate prvu utakmicu, shvatite da su se Litvanci sve vreme branili i čekali kontranapad. Očekujem da i sada igraju slično, ali verujem da ćemo da im probijemo linije i damo gol“, pojasnio je reprezentativac Gvineje.

Od njega Grobari očekuju da konačno bude konkretan, govorio je za vikend i Miroslav Đukić kako od najskupljeg pojačanja u klupskoj istoriji očekuje golove i asistencije.

„Spreman sam. Bolje je nego prošle sezone, osećam se dobro“, uverava Sejduba Suma.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar