Милетић пред одласком из Партизана!

Може ли преко 260. 000 евра? Долазак Закарића можда ће убрзати одласке Јанковића или Тошића.

Фудбал 02.08.2018 | 08:15
Милетић пред одласком из Партизана!
Отиснуо се Леандре Тавамба у Саудијску Арабију, Милан Митровић и Марко Јевтовић су завршили у Турској,Јован Нишић прешао трајно у Вождовац, на позајмицама су Јури Валулко (Арсенал, Кијев), Страхиња Бошњак(Земун), Немања Стевановић, Вељко Бирманчевић (обојица Чукарички), Страхиња Јовановић (Пролетер, Нови Сад) и Салу Драман (Телеоптик), а наредни играч који би могао да напусти Партизан у актуелном прелазном року је – Немања Г. Милетић.

Леви бек црно-белих налази се на излазним вратима Хумске 1, пошто за њега постоји интересовање неколико клубова из иностранства. Чак се помиње да би бивши фудбалер Јавора могао да промени и континент, јер је жеља неких МЛС лигаша. Челници Парног ваљка су у преговорима са евентуалним послодавцима и све наводи да би посао могао да буде склопљен до краја седмице. Највероватније по повратку експедиције Партизана из Литваније.

Засад нема информација колико би новца могао Партизан да инаксира на трансферу левог бека кога је пре два лета, на инсистирање тадашњег тренера Иван Томића, довео из Јавора за 260.000 евра. Било је речи и о процентима ивањичком клубу, те остаје да се види да ли ће црно-бели успети да зараде на Милетићу. Фудбалски се исплатио, пошто је био први избор Марка Николића у сезони кад је освојена дупла круна, а минуле јесени одиграо је свих 12 мечева у европским квалификацијама, касније учествовао и у походу на пехар Купа Србије.

До краја седмице очекују се и дешавања у супротном смеру. Већ колико данас, у Београд би требало да допутује, а у петак да буде промовисан у појачање, Горан Закарић. Крилни везиста Жељезничара ће потписати уговор на три године, а за његово обештећење биће издвојено 150.000 евра. Закарићев долазак могао би да убрза одлазак једног од крила, било Марка Јанковића било Зорана Бамбија Тошића. Бар је таква идеја одговорних у Хумској.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар