Miletić pred odlaskom iz Partizana!

Može li preko 260. 000 evra? Dolazak Zakarića možda će ubrzati odlaske Jankovića ili Tošića.

Fudbal 02.08.2018 | 08:15
Miletić pred odlaskom iz Partizana!
Otisnuo se Leandre Tavamba u Saudijsku Arabiju, Milan Mitrović i Marko Jevtović su završili u Turskoj,Jovan Nišić prešao trajno u Voždovac, na pozajmicama su Juri Valulko (Arsenal, Kijev), Strahinja Bošnjak(Zemun), Nemanja Stevanović, Veljko Birmančević (obojica Čukarički), Strahinja Jovanović (Proleter, Novi Sad) i Salu Draman (Teleoptik), a naredni igrač koji bi mogao da napusti Partizan u aktuelnom prelaznom roku je – Nemanja G. Miletić.

Levi bek crno-belih nalazi se na izlaznim vratima Humske 1, pošto za njega postoji interesovanje nekoliko klubova iz inostranstva. Čak se pominje da bi bivši fudbaler Javora mogao da promeni i kontinent, jer je želja nekih MLS ligaša. Čelnici Parnog valjka su u pregovorima sa eventualnim poslodavcima i sve navodi da bi posao mogao da bude sklopljen do kraja sedmice. Najverovatnije po povratku ekspedicije Partizana iz Litvanije.

Zasad nema informacija koliko bi novca mogao Partizan da inaksira na transferu levog beka koga je pre dva leta, na insistiranje tadašnjeg trenera Ivan Tomića, doveo iz Javora za 260.000 evra. Bilo je reči i o procentima ivanjičkom klubu, te ostaje da se vidi da li će crno-beli uspeti da zarade na Miletiću. Fudbalski se isplatio, pošto je bio prvi izbor Marka Nikolića u sezoni kad je osvojena dupla kruna, a minule jeseni odigrao je svih 12 mečeva u evropskim kvalifikacijama, kasnije učestvovao i u pohodu na pehar Kupa Srbije.

Do kraja sedmice očekuju se i dešavanja u suprotnom smeru. Već koliko danas, u Beograd bi trebalo da doputuje, a u petak da bude promovisan u pojačanje, Goran Zakarić. Krilni vezista Željezničara će potpisati ugovor na tri godine, a za njegovo obeštećenje biće izdvojeno 150.000 evra. Zakarićev dolazak mogao bi da ubrza odlazak jednog od krila, bilo Marka Jankovića bilo Zorana Bambija Tošića. Bar je takva ideja odgovornih u Humskoj.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar