Лацио - ево Бадеља и Корее! Сад још СМС...

Дупли потпис у истом дану!

Фудбал 01.08.2018 | 21:15
Лацио - ево Бадеља и Корее! Сад још СМС...
Ево и Лација! После неколико дана ишчекивања и неизвесности, Небескоплави су званично објавили да су завршили два велика и важна трансфера за нову сезону - стигли су Хоакин Кореа и Милан Бадељ. 

Лацио се за левокрилног офанзивца Севиље добро отворио и трансфер завршио на 16.000.000 евра обештећења, плус још 3.000.000 евра у бонусима. Млади Аргентинац је са новим клубом потписао петогодишњи уговор, а италијански медији тврде да је био изричита жеља Симонеа Инзагија, упркос томе што се није прославио играма у Севиљи. 

Што се Бадеља тиче, ситуација је била доста комплиована. Хрватски репрезентативац је био на прагу лисабонског Спортинга, али је Лацио у последњем тренутку однео велику победу. Бадељ је од новог клуба захтевао 4.000.000 евра само на име бонуса за потпис, али и 2.000.000 евра плату. Лацио му је, незванично, изашао у сусрет са свим жељама, па је сарадња парафирана на четири године. 

Лацио је тако закрпио две велике рупе у везном реду и сада ће сав фокус бити на решавању проблематике око Сергеја Милинковић Савића. Сергеј се јуче појавио на медицинским прегледима у Риму и навијачима је поручио да ће остати, а Лацио жели да искористи добар залет и српског репрезентативца веже уз много боље услове. Клаудио Лотито и Игли Таре су за њега спремили нови уговор који би био важећи до јуна 2023. године, уз дупло већу плату од садашње која износи 1.500.000 евра. Уколико Лацио буде радио ужурбано, можда ће успети да заврши цео посао пре него што Челси уопште достави званичну понуду. 

Подсетимо, Челси је спреман да плати највише 115.000.000 евра за СМС, док Лацио тражи 150.000.000 евра. Лотито је недавно изјавио да ће се Лацио бавити само "вансеријским" понудама за Сергеја, а такве још нису стигле у Рим. 

Питање је и да ли ће до краја прелазног рока...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар