„Деон те води у Терме Чатеж!“

У Тропиц центру Бањалука јуче је организован први круг извлачења срећних добитника наградне игре „Деон те награђује и води у Терме Чатеж!“, коју приређује фабрика детерџената "Дита 1977" у сарадњи са трговачким ланцем "Тропиц" и "Мој маркет".

Република Српска 01.08.2018 | 12:19
„Деон те води у Терме Чатеж!“
У првом кругу извлачења награђено је 60 купаца домаћег трговинског ланца "Тропиц" и "Мој маркет" који су у протеклих 15 дана рачуне са купљеним Деон детерџентом убацивали у кутије означене за наградну игру.

Власници добитних рачуна награђени су вриједним робним наградама попут кућанских апарата или врећицом Деон-а, а учествују и у финалном извлачењу када ће сви учесници наградне игре добити прилику да освоје и главне награде – 3 путовања за двоје у Терме "Чатеж".

У оквиру наградне игре „Деон те награђује и води у Терме Чатеж“, биће организована још три круга извлачења вриједних робних награда, а већ наредно је заказано за 19. август 2018. у "Тропиц центру" Бањалука.

Право учешћа у великој наградној игри имају сви купци "Тропиц" и "Мој маркет" центара који рачуне са купљеним Деон-ом и личним подацима, убаце у јасно означене кутије које су постављене у свим продајним мјестима највећег домаћег трговачког ланца.

Извлачење главних награда биће организовано 19. августа 2018. године, а све информације о добитницима робних наградна доступне су на званичној Фацебоок страници Деон детерџента.

(БН) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Славица Малиц, Бањалука, Кнезопољска 17

08.09.2018 19:54

Користила сам Деон детердзент и задовољна сам. Медјутим, јос нисам добила награду (6кг праска), о цем ме је обавијестио крајем мјесеца аугуста Вас запосленик. Наводно, провјеравао је адресу ради доставе. Надам де да це награда некад стици. Унапријед Вам се захваљујем

ОДГОВОРИТЕ