„Deon te vodi u Terme Čatež!“

U Tropic centru Banjaluka juče je organizovan prvi krug izvlačenja srećnih dobitnika nagradne igre „Deon te nagrađuje i vodi u Terme Čatež!“, koju priređuje fabrika deterdženata "Dita 1977" u saradnji sa trgovačkim lancem "Tropic" i "Moj market".

Republika Srpska 01.08.2018 | 12:19
„Deon te vodi u Terme Čatež!“
U prvom krugu izvlačenja nagrađeno je 60 kupaca domaćeg trgovinskog lanca "Tropic" i "Moj market" koji su u proteklih 15 dana račune sa kupljenim Deon deterdžentom ubacivali u kutije označene za nagradnu igru.

Vlasnici dobitnih računa nagrađeni su vrijednim robnim nagradama poput kućanskih aparata ili vrećicom Deon-a, a učestvuju i u finalnom izvlačenju kada će svi učesnici nagradne igre dobiti priliku da osvoje i glavne nagrade – 3 putovanja za dvoje u Terme "Čatež".

U okviru nagradne igre „Deon te nagrađuje i vodi u Terme Čatež“, biće organizovana još tri kruga izvlačenja vrijednih robnih nagrada, a već naredno je zakazano za 19. avgust 2018. u "Tropic centru" Banjaluka.

Pravo učešća u velikoj nagradnoj igri imaju svi kupci "Tropic" i "Moj market" centara koji račune sa kupljenim Deon-om i ličnim podacima, ubace u jasno označene kutije koje su postavljene u svim prodajnim mjestima najvećeg domaćeg trgovačkog lanca.

Izvlačenje glavnih nagrada biće organizovano 19. avgusta 2018. godine, a sve informacije o dobitnicima robnih nagradna dostupne su na zvaničnoj Facebook stranici Deon deterdženta.

(BN) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Slavica Malic, Banjaluka, Knezopoljska 17

08.09.2018 19:54

Koristila sam Deon deterdzent i zadovoljna sam. Medjutim, jos nisam dobila nagradu (6kg praska), o cem me je obavijestio krajem mjeseca augusta Vas zaposlenik. Navodno, provjeravao je adresu radi dostave. Nadam de da ce nagrada nekad stici. Unaprijed Vam se zahvaljujem

ODGOVORITE