Нова дужност за првог жандара

Досадашњи командант Жандармерије Горан Драговић и начелник Полицијске управе за град Београд Веселин Милић распоређени су на нове дужности у МУП-у.

Србија 31.07.2018 | 20:42
Нова дужност за првог жандара
Како је саопштио МУП, Горан Драговић ће убудуће бити полицијски официр за везу у Амбасади Србије у Сарајеву, док ће Веселин Милић обављати функцију помоћника директора полиције, са тежишним задацима у борби против организованог криминала и решавања најтежих кривичних дела.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и директор полиције Владимир Ребић захвалили су на досадашњем раду Горану Драговићу и Веселину Милићу и истакли да очекују њихову потпуну посвећеност на новим одговорним дужностима, додаје се у саопштењу. 

На предлог директора полиције ускоро ће бити именован нови командант Жандармерије, док ће вршилац дужности начелника Полицијске управе за град Београд бити Милан Станић, досадашњи помоћник начелника београдске полиције, наведено је у саопштењу МУП-а. 

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Прах

31.07.2018 19:15

Колико је белог по носевима у том граду заслузили су награду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

01.08.2018 05:28

И колико неријесених убистава

Name

Награђен

01.08.2018 05:13

Баш је способан чим су га дали у Сарајево,а можда је дошао да спријечи откриће да је Вучић организовао самонапад у Сребреници.

ОДГОВОРИТЕ