Nova dužnost za prvog žandara

Dosadašnji komandant Žandarmerije Goran Dragović i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić raspoređeni su na nove dužnosti u MUP-u.

Srbija 31.07.2018 | 20:42
Nova dužnost za prvog žandara
Kako je saopštio MUP, Goran Dragović će ubuduće biti policijski oficir za vezu u Ambasadi Srbije u Sarajevu, dok će Veselin Milić obavljati funkciju pomoćnika direktora policije, sa težišnim zadacima u borbi protiv organizovanog kriminala i rešavanja najtežih krivičnih dela.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić zahvalili su na dosadašnjem radu Goranu Dragoviću i Veselinu Miliću i istakli da očekuju njihovu potpunu posvećenost na novim odgovornim dužnostima, dodaje se u saopštenju. 

Na predlog direktora policije uskoro će biti imenovan novi komandant Žandarmerije, dok će vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave za grad Beograd biti Milan Stanić, dosadašnji pomoćnik načelnika beogradske policije, navedeno je u saopštenju MUP-a. 

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Prah

31.07.2018 19:15

Koliko je belog po nosevima u tom gradu zasluzili su nagradu.

ODGOVORITE
Name

RE

01.08.2018 05:28

I koliko nerijesenih ubistava

Name

Nagrađen

01.08.2018 05:13

Baš je sposoban čim su ga dali u Sarajevo,a možda je došao da spriječi otkriće da je Vučić organizovao samonapad u Srebrenici.

ODGOVORITE