Ухапшен због напада на туристе

Осумњичени за напад на српске туристе у летовалишту Кушадаси је ухапшен, а турске власти истражују догађај у свим аспектима, саопштила је данас амбасада Турске у Србији, додавши да није ријеч о терористичком нападу, те да ће Турска наставити да дочекује своје српске госте на најбољи начин и осигуравати њихову безбједност.

Србија 31.07.2018 | 18:31
Ухапшен због напада на туристе
Због вијести која се појавила у појединим медијима "да је у једном од туристичких места у Турској једна особа напала српске туристе у паркираном аутобусу", амбасада Турске је скренула пажњу да се ради о изолованом индивидуалном/личном чину особе у јако алкохолисаном стању, као и да, након инцидента, нема повређених, нити животно угрожених особа.

"Добили смо информацију да је у време инцидента аутобус био паркиран и празан. Одмах након инцидента, осумњичени је пронађен и приведен. Турске власти истражују догађај у свим његовим аспектима, а започет је и судски процес против осумњиченог", наведено је у саопштењу.

Из амбасаде је саопштено и да се сазнало да се не ради о терористичком нападу и да догађај нема политичку позадину већ да је лични чин.

"Турска ће, као и до сада, наставити да дочекује своје српске госте на најбољи начин, као и да осигурава њихову безбедност", додали су.

(Агенције)
(Фото: Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар