Штопер Барсе: Давао сам Месију 50 евра дневно!

Ако сте мислили да је реч о уцени. . .

Фудбал 02.08.2018 | 12:45
Штопер Барсе: Давао сам Месију 50 евра дневно!
Дефанзивац Барцелоне Јери Мина (23) одиграо је одлично на минулом Светском првенству у Русији. Колумбијац је дао чак три гола у четири утакмице, што је за играча на позицији коју покрива феноменалан учинак.

Осим што је добар фудбалер, Мина плени и појавом. Позитиван је, увек се шали и спреман је да орихвати шалу на свој рачун. 

Шпанским медијима је испричао како се уклопио у тим Барселоне у коју је дошао јануара ове године. 

"Кад сам дошао у клуб, почео сам да се кладим са Леом Мессијем и Луисом Суарезом како бих створио добру атмосферу. Такмичили смо се на тренинзима ко ће боље да изведе слободан ударац, али сваког дана губио сам по 50 евра. Онда сам схватио: чекај, па ја њима плаћам шопинг сваког дана! Било је смешно, али, верујте, они су чудовишта која могу да пошаљу лопту где год желе. Колико су добри на терену толико су и добри људи", рекао је Колумбијац.

Добре игре на Мундијалу у Русији подигле су му цену, али и интересовања разних клубова за њега. Али, Барселона сада нема намеру да га пусти.

"Много лоших ствари пролазило ми је кроз главу. Мислио сам да сам готов. Толико сам се лоше осећао да су ме Кутињо и Паулињо стално храбрили. Схватам да има спектакуларних играча на мојој позицији, али само сам желео да добијем који минут на терену да импресионирам све, али нисам их добио. А онда када јесам, било је лоше, осећао сам да ми ништа не иде, чак ни обично додавање на тренингу", рекао је Мина.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар