Štoper Barse: Davao sam Mesiju 50 evra dnevno!

Ako ste mislili da je reč o uceni. . .

Fudbal 02.08.2018 | 12:45
Štoper Barse: Davao sam Mesiju 50 evra dnevno!
Defanzivac Barcelone Jeri Mina (23) odigrao je odlično na minulom Svetskom prvenstvu u Rusiji. Kolumbijac je dao čak tri gola u četiri utakmice, što je za igrača na poziciji koju pokriva fenomenalan učinak.

Osim što je dobar fudbaler, Mina pleni i pojavom. Pozitivan je, uvek se šali i spreman je da orihvati šalu na svoj račun. 

Španskim medijima je ispričao kako se uklopio u tim Barselone u koju je došao januara ove godine. 

"Kad sam došao u klub, počeo sam da se kladim sa Leom Messijem i Luisom Suarezom kako bih stvorio dobru atmosferu. Takmičili smo se na treninzima ko će bolje da izvede slobodan udarac, ali svakog dana gubio sam po 50 evra. Onda sam shvatio: čekaj, pa ja njima plaćam šoping svakog dana! Bilo je smešno, ali, verujte, oni su čudovišta koja mogu da pošalju loptu gde god žele. Koliko su dobri na terenu toliko su i dobri ljudi", rekao je Kolumbijac.

Dobre igre na Mundijalu u Rusiji podigle su mu cenu, ali i interesovanja raznih klubova za njega. Ali, Barselona sada nema nameru da ga pusti.

"Mnogo loših stvari prolazilo mi je kroz glavu. Mislio sam da sam gotov. Toliko sam se loše osećao da su me Kutinjo i Paulinjo stalno hrabrili. Shvatam da ima spektakularnih igrača na mojoj poziciji, ali samo sam želeo da dobijem koji minut na terenu da impresioniram sve, ali nisam ih dobio. A onda kada jesam, bilo je loše, osećao sam da mi ništa ne ide, čak ni obično dodavanje na treningu", rekao je Mina.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar