Видео: Роналдо у црно-бијелом погону!

Почео "италијански посао" – Роналдов први тренинг у Јувеу! Португалски фудбалер Кристијано Роналдо придружио се саиграчима из Јувентуса и одрадио први тренинг у новом клубу.  Највеће појачање Јувентуса званично је започео припреме у новом клубу.

Фудбал 31.07.2018 | 18:20
Видео: Роналдо у црно-бијелом погону!
Роналдо је пре неколико седмица прешао из Реал Мадрида у Јуве за 117 милиона евра, док ће у свакој од четири сезоне зарађивати по 30 милиона евра.

Португалац је после Светског првенства био на одмору, а у уторак је дошао у Торино, прошао физичка тестирања и одрадио први тренинг.



Кристијано Роналдо је по потписивању уговора са Јувентусом отишао на заслужени одмор након завршетка Мундијала у Русији.

Напунио је "батерије" и званично је започео припреме за нову сезону у новом клубу.

Португалац се прикључио неколицини играча у Торину који нису отишли на турнеју по САД и одрадио обавезне лекарске тестове.

У тренинг центар стигао је добро расположен у свом новом џипу "гранд чироки трекхок".



Између медицинских тестова радо је ћаскао са новим саиграчима и особљем у клубу.

Роналдо ће се наредних дана припремати у Торину са играчима који су, као и он добили продужени одмор, а његов деби очекује се 12. августа.

Португалац би требало да први меч у црно-белом дресу одигра против младог тима Јувентуса, у Виљар Перосу, традиционалном сусрету који се организује уочи сваке сезоне.

То ће бити загревање за почетак такмичења у Серији А, чија сезона стартује 19. августа.



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар